Byłem dzisiaj na Poczcie Polskiej i rzucila mi sie w oczy naklejka, z ktorej wynikało iż: od 15.06 do 15.07 jezeli zakupi sie na Poczcie doladowanie z terminala za 25 lub 50 i wysle bodajze pod 8006 to otrzyma sie 20% gratis na konto promocyjne. Pisalo ze szczegoly na www.orange.pl, wiec mysle ze w poniedzialek jakies info sie pojawi w tym temacie.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
express100, a ja myślę, że jest to poprostu błąd systemu orange. Zlicza błędnie ważności kont promocyjnych po każdym doładowaniu - sumując je a nie wydłużając zgodnie z najwyższym doładowaniem.
[center] Goście na poziomie zawsze chodzą w pionie:P
http://www.symbianOS.pl
wszystko o symbianie[/center]
http://www.symbianOS.pl
wszystko o symbianie[/center]
nie wiem czy to błąd systemu, ale ja mam również konto promocyjne ważne dłuzej niz głowne
doładowałem 2 numery
ok miesiac temu za 25 zł bez zadnej promocji ) i potem od razu za 100 zł i konto promocyjne przelduzylo sie o 31 dni dluzej
i teraz tydzien temu doładowalem anaglogicznie inny numer, z tym ze za doladowanie 25 zl dostalem bonus 15 zl i konto promocyjne po doladowaniu za 1oo zl przelduzylo sie o 31 dni dluzej niz konto glowne
wiec potwierdzam, ze tak sie u nich teraz dzieje
doładowałem 2 numery
ok miesiac temu za 25 zł bez zadnej promocji ) i potem od razu za 100 zł i konto promocyjne przelduzylo sie o 31 dni dluzej
i teraz tydzien temu doładowalem anaglogicznie inny numer, z tym ze za doladowanie 25 zl dostalem bonus 15 zl i konto promocyjne po doladowaniu za 1oo zl przelduzylo sie o 31 dni dluzej niz konto glowne
wiec potwierdzam, ze tak sie u nich teraz dzieje
adam.uw1, spokojnie- ja też tak mam, ale też nie wiem czemu (jakiś czas temu pytałem o to na SB i nikt nic nie wiedział):

A konto ładowałem już spory kawałek czasu temu
Od samego początku tak mam.
Także moja rada: cieszcie się z tego, choć za nic w świecie od jakiegoś czasu nie mam pojęcia, dlaczego akurat promocyjne jest ważne dłużej
Ale cóż, lepsze to niż byłoby odwrotnie 

A konto ładowałem już spory kawałek czasu temu

Także moja rada: cieszcie się z tego, choć za nic w świecie od jakiegoś czasu nie mam pojęcia, dlaczego akurat promocyjne jest ważne dłużej

express100 pisze:Otik, pewnie przez 880 dostałeś Masz za Staż 30%
Tak te 30zł to za staż
Konto główne było 31 dni ważne a promocyjne 30,odrazu po doładowaniu,no ale to szczegół,a jak się skończy ważność głównego to doładuje z profitu za 25 i wyrównam oba terminyexpress100 pisze:To niemożliwe, bo w orange teraz liczą miesiąc jako 31dni i każdy bonus który dostaniesz to masz ważny tyle samo co doładowanie z bonusem. Nie wiem dlaczego dają dłuższą ważność promocyjnego, ale chyba dlatego żeby można było dzwonić, SMSować i MMSować do Orange i stacjonarnych oraz korzystać z netu po terminie środków głównych oraz żeby po miesiącu ktoś mógł odzyskać kasę z promocji. Ale to tylko moje domysły

A ja jeszcze dodam że od dziś, 15 czerwca br. doładowanie z limitowanej serii 35 zł + 60 minut ekstra, dostępne jest również w kioskach Ruchu.
Podsumowując najkorzystniej dla nominałów 25 i 50 jest doładowywać na poczcie a jeśli ktoś doładowuje 100 to tylko w żabce
Podsumowując najkorzystniej dla nominałów 25 i 50 jest doładowywać na poczcie a jeśli ktoś doładowuje 100 to tylko w żabce

Witam!
Mam zakupione doładowanie za 50zł (zwykły wydruk z kiosku) i planuje sobie doładować, tylko przydała by się jakaś promocja. Co waszym zdaniem warto zrobić - poczekać troche, aż orange da jakąś promocje [kiedyś dosyć często było, że dawali +10zł za 50] czy poprostu ładować i nie liczyć na jakiś bonus, bo z tego co widze nie ma chyba aktualnie żadnej promocji, z której w moim wypadku opłaca się skorzystać?
Mam zakupione doładowanie za 50zł (zwykły wydruk z kiosku) i planuje sobie doładować, tylko przydała by się jakaś promocja. Co waszym zdaniem warto zrobić - poczekać troche, aż orange da jakąś promocje [kiedyś dosyć często było, że dawali +10zł za 50] czy poprostu ładować i nie liczyć na jakiś bonus, bo z tego co widze nie ma chyba aktualnie żadnej promocji, z której w moim wypadku opłaca się skorzystać?