Jakie dwie promocje? Daj linka bo nie wiem o czym piszesz.
Ostatnio zmieniony 01 sty 2016, 20:08 przez szunaj, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem, że żartujesz, ale ja mając ~200 "swoich" SMSów zastanawiałem się (głupio) czy po zakończeniu no-limit-SMS pojawi mi się liczba ~200 SMSów. Oczywiście było zero.Rebeliant pisze:No i przyznali mi ten pakiet SMS-ów no limit. Mam 2687480 SMS-ów, z czego ~100 miałem swoich. Ciekawe czy wygasną po 30 dniach, czy będzie można sumować.
U mnie przyjął kod. Miałem zerowy stan internetu.blacQ1 pisze:dzisiejsze kody z gazety nie działają trzeba dzwonić na info!
Też mam tyleRebeliant pisze:No i przyznali mi ten pakiet SMS-ów no limit. Mam 2687480 SMS-ów, z czego ~100 miałem swoich. Ciekawe czy wygasną po 30 dniach, czy będzie można sumować.
Ciekawe u mnie normalnie poszło; )blacQ1 pisze:dzisiejsze kody z gazety nie działają trzeba dzwonić na info!
Działają kody.blacQ1 pisze:dzisiejsze kody z gazety nie działają trzeba dzwonić na info!
Też tak myślałem, ale po początkowych problemach z kodami w ramach rekompensat uzbieralem tyle internetu i minut że przy moim korzystaniu wystarczy na rokwaldekgdynia pisze: Dlatego po początkowym polubieniu tej taryfy dzisiaj zaczyna mnie irytować i w dłuższej perspektywie wolę Virgin Freemium.
Niestety wkopałeś sięRebeliant pisze:Marcelu nie żartuję! Pytałem poważnie. Czyli wkopałem się z tą rekompensatą?
Taaa jasne, za 9zł dostałeś miliony SMSów ważne w nieskończoność dzięki kodom z Faktuszunaj pisze: Też mam tylePewnie będą sie sumowały bo pod *106# wystepują
Widzisz, np. w RBM Energy można wykupić pakiet no limit na rozmowy i wydłużać go pakietem 100 minut, a to analogiczna sytuacja. Pakiet mam ważny do końca stycznia, więc 07.01 muszę wbić za 5zł (dostanę kolejnych 100 minut) z ważnością do 07.02 i wykupię pakiet danych. To da mi dłuższą ważność od tego nieszczęsnego pakietu SMS-ów.Marcel82 pisze:Taaa jasne, za 9zł dostałeś miliony SMSów ważne w nieskończoność dzięki kodom z Faktuszunaj pisze: Też mam tylePewnie będą sie sumowały bo pod *106# wystepują
Chyba, że to był żart, a ja nie rozpoznałem hehe
No tak, ale Twoja przygoda z no-limit-SMS jest pewnie jednorazowa z tego, co piszesz, a ja chciałbym tak robić ciągle: co miesiąc pakiet no-limit-SMS + co tydzień kod na minuty do przedłużania (lub 100min z doładowania przedłużające o miesiąc).Rebeliant pisze:Nie pozostaje mi nic innego, jak wbić 07.01 za piątkę (pakiet 100 minut) + wykupić 0,5GB neta i zabezpieczyć się przed ewentualną awarią kodów.