przeczytałem regulamin ale nadal nie rozumiem dlaczego ma ich nie przegadać na jeden numer?Skoro w wolnym weekendzie bedzie mial do wszystkich w orange darmowe...
Tego się niestety spodziewałam, zatem spróbuję Ci to wyjaśnić na konkretnym przykładzie, mając na względzie
niezależne ode mnie ograniczenia
Doładowuję tel pod nr 919 kartą 100zł.
Mam włączoną usługę Pogadaj z nr 500XXXXXX, który niewątpliwie jest nr Orange. Jest to 1200 minut na rozmowy z tym własnie numerem.
W ramach WW otrzymuję 720 minut na rozmowy z Orange /i stacjonarnymi/.
Jeśli od początku soboty do końca niedzieli rozmawiam z wybranym w Pogadaj numerem 500XXXXXX-
czyli z nr Orange- korzystam z usługii Wolny Weekend.
Usługi
nakładają się na siebie, przy czym w regulaminie nie bez powodu jest informacja, że
"w pierwszej kolejności pobierane są minuty z Bonusu są wykorzystywane w pierwszej kolejności, przed jednostkami pochodzącymi z doładowań", gdzie
jednostką z doładowań będą minuty przyznane do doładowania np. w ramach Pogadaj, czy Minuty Non Stop.
Szczebiocząc w weekend z nr 500XXXXXX, korzystam z tego pakietu.
Jesli weekend będzie obfitował w wydarzenia wymagające konsultacji z moim ulubionym rozmówca(500XXXXXX) przez 720 minut, wygadam je na ten tylko numer.
I kiedy w niedzielny poranek zadzwonię pod numer 504123456, który też jest w Orange-nie będę już miała minut z WW.
Co do reszty: pięknie się obłowiłeś - utrzymasz tę kasę na promocyjnym, tylko licz uważnie doładowania. /->promocja 200% była od końca listopada do połowy stycznia, awaria Pogadaj ok miesiąca poźniej- więc wykorzystałeś +- 3 doładowania.
Srodki na promocyjnym mogłeś mieć więc max do 15 maja-mamy 28, a Ty nadal je masz wiec zapewne już doładowywałeś tel.
Zakładam, ze doładowywałeś też przed promocją 200% -czyli zosytło Ci ~ 5- 6 premiowanych doładowań/