Trzeba wydrukować Regulamin Promocji „Przenoszę numer do Orange Free na kartę”, pokazać go w salonie i poprosić o przeniesienie na jego podstawie do Free na kartę. Nie sprawdzałem tego w praktyce, ale myślę, że powinno pomóc 

Dzięki za podpowiedźign123 pisze:Trzeba wydrukować Regulamin Promocji „Przenoszę numer do Orange Free na kartę”, pokazać go w salonie i poprosić o przeniesienie na jego podstawie do Free na kartę. Nie sprawdzałem tego w praktyce, ale myślę, że powinno pomóc
Dzisiaj to przetestowałemign123 pisze:Trzeba wydrukować Regulamin Promocji „Przenoszę numer do Orange Free na kartę”, pokazać go w salonie i poprosić o przeniesienie na jego podstawie do Free na kartę.
Max 5.ign123 pisze:Czy nie da się podpiąć piątego konta i zarządzać sześcioma numerami z jednego miejsca?
Gdybyś poszukał wątku o tanich doładowaniach to od razu miałbyś odpowiedz viewtopic.php?p=916915#p916915Nikita_Bennet pisze:podpytam tutaj żeby nie tworzyć nowego tematu - co się stało z tańszymi zdrapkami do orange?
myślisz pewnie oign123 pisze:"za darmo do 5 numerów z dowolnej sieci"
nie wpłynie i nic nie skasuje.ign123 pisze:Czy włączenie usługi RWK ("Konto ważne rok w Orange na Kartę") wpłynie na pakiet darmowych rozmów+100GB za polecenie numeru (czy go skasuje)
Tylko doładowując konto.kamaz222 pisze:Za dwa dni przepadają mi 32 gigabajty w OFnK. Jest jakiś sposób aby niewielkim kosztem przedłużyć ważność
Informacji mam niestety mało i dodatkowo są nieprecyzyjne, ale chyba masz rację, pewnie chodzi właśnie o tę usługę.24bis24 pisze:myślisz pewnie o Za darmo rozmawiaj z trzema numerami z każdej sieci.
Ja wnioskuje ze skoro zrobiła się skarbonka a było ładowane za 50zl co 3m-ce (~17zl/mc) to albo osoba mało dzwoni albo dzwoni dużo ale tylko do tych trzech numerów bo same te 3 numery kosztują 9zl wiec teoretycznie w miesiącu nie zostawało więcej niż 8zl na resztę i z tego jeszcze nazbierała się sumkaign123 pisze:mam wrażenie, że tej osobie 120 min by nie wystarczyło (tak jak pisałem - nie mam dostępu do konta na orange.pl, więc nie sprawdzę statystyk), a wielokrotnie uruchamiany byłby nieopłacalny.