• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 111 z 136
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 136

#334203  autor: jablo
 09 maja 2009, 09:04
Hmm raczej nie, bo jaki sens miałby wtedy zetafon. Mógłbyś go spłacić czterema czy sześcioma doładowaniami... Chyba że wyszłoby jak w Mixplusie.. Max na rok do przodu, wtedy miało by to ręce i nogi :]

#334205  autor: kowcio
 09 maja 2009, 09:36
jablo pisze:Hmm raczej nie, bo jaki sens miałby wtedy zetafon. Mógłbyś go spłacić czterema czy sześcioma doładowaniami... Chyba że wyszłoby jak w Mixplusie.. Max na rok do przodu, wtedy miało by to ręce i nogi :]
Taki miałoby to sens, jak Tak Tak Fon w Erze :P Ale jednak te potrzebne 7 doładowań daje 700 PLN, co jest sporą kwotą... Telefony mają tak drogie, że aż łupie w krzyżu jeśli patrzę na cennik, to chyba coś mogliby zrobić. Pożyjemy zobaczymy, ale szczerze mówiąc to wątpię, pewnie zostanie tak jak jest.

#334242  autor: devb
 09 maja 2009, 12:10
no i następny CUD tym razem na 2 numerze

Samo z siebie uaktywnila sie usluga pogadaj sobie :shock:

numer byl doladowywany jakies 3 m-ce temu

Obrazek

[ Dodano: 2009-05-09, 12:11 ]
pumba pisze:A może Orange przymierza się do wprowadzenia takiego rozwiązania jak w TT że ważność konta by się sumowała, bo wątpie żeby orange wprowadziło tak jak Play ważność konta przez rok po doładowaniu ;)

to byłoby niesamowite :P

#334265  autor: nav
 09 maja 2009, 14:39
devb, ładnie nagromadziłeś kasy na koncie promocyjnym :shock:

mogliby zrobic tą kumulacje doładowań i tak ten kto czesto gada bedzie sie doladowaywal czesciej

#334353  autor: In.ka
 09 maja 2009, 22:09
devb pisze: Samo z siebie uaktywnila sie usluga pogadaj sobie
Zlecałaś jak sądzę aktywację usł przy poprzednim doładowaniu /musiał być podany numer z jakim "się włączyła"/ -aktywowała się wiec automatycznie.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2009, 01:00 przez In.ka, łącznie zmieniany 1 raz.

#334363  autor: devb
 09 maja 2009, 22:35
In.ka pisze:[quote="devb]"Samo z siebie uaktywnila sie usluga pogadaj sobie
Zlecałaś jak sądzę aktywację usł przy poprzednim doładowaniu /musiał być podany numer z jakim "się włączyła"/ -aktywowała się wiec automatycznie.[/quote][/quote]

zle to rozumiesz.
nic nie zlecalem i nic nie doladowywalem przez prawie 3 m-ce

usluga sie sama wlaczyla choc nie powinna

#334388  autor: In.ka
 10 maja 2009, 00:04
A 3 m-ce temu /sprawdz kiedy dokładnie zasilaleś konto/ nie włączałeś Pogadaj sobie ?

W PogadajS musisz podać wybrany nr, z jakim chcesz rozmawiac -sama się nie właczy-no bo z jakim numerem? Dlatego musiałeś kiedyś wskazać ten numer na 770.
Napisałeś wcześniej, ze doładowaś 25+100. Czyli 600 /25 zł/ + 1200 /100zł/ min. PogadajS na 60 dni.
usluga sie sama wlaczyla choc nie powinna
...nie powinna...hmmm
Jesli ktoś dostaje 1200 min/60 dni, na rozmowy z nr x, i np. 45 dnia od ost. oładowania zasila telefon ponownie-zwykle otrzymuje kolejny pakiet minut Pogadaj automatycznie -minuty się sumują i wydłuzą się ich okres zgodnie z ostatnim nominałem. Czyli -usługa aktywuje się automatycznie.
to wygląda trochę tak jakbyś miał aktywną usługe, ale puste konto z minutami jakie są w niej dostępne. Doładowujesz tel - wpadają Ci darmowe minuty.
Pogadaj bywa kapryśna /czasami lubi sama się dezaktywować/ i nie ma reguły jesli chodzi o to czy aktywuje sie sama przy doładowaniu czy trzeba ponownie wysłać sms-a. Dlatego to taki cud średniego kalibru-z tych, co to się zdarzają...

ps. sori za "-łaś"- zasugerowałam się Katarzyną
;)

#334406  autor: devb
 10 maja 2009, 08:50
@In.ka

ja swoje a ty swoje :P

przeszlo 3 m-ce temu doladowalem za 100 wlaczylem pogadaj sobie i ja wykorzystalem.
dzialala 60dni i to bylo ok ba nawet dostalem sms ze jesli chce ponownie wlaczyc usluge musze ponownie doladowac konto, nawet na online nie bylo juz tej uslugi.
No i teraz jak pisze stal sie CUD bez zadnego doladowania usluga sama powrocila i moge znow dzwonic za darmo z wybranym numerem :-)
mysle ze teraz to zrozumialas.

#334408  autor: In.ka
 10 maja 2009, 09:08
Mysle, ze zrozumienie nie przerastałoby mnie, gdyby:
przed chwilka doladowalem elektronicznie 25+100
Tak, rozumjem, rozumjem-to drugi nr. 8)
Ale w cuda z gratisowym Pogadaj w takiej /zsumowanej z 2 doładowań-miałeś ponad 1700min/ trudno mi uwierzyć.
Imho-coś musiało zadziać się na numerze. Coś o czym być może nie wiesz.
Swoją drogą kosztowny byłby to prezent-przeliczając- 360 zł do wygadania.
Rozumjesz, mój sceptycyzm, hmm? :wink:

Jesli nie stanowi to dla Ciebie problemu napisz do kiedy masz możliwość wykonywania połaczeń na numerze z "darmowym Pogadaj.

#334430  autor: jurak
 10 maja 2009, 11:46
U mnie sumowanie w pogadaj sobie też działa zaskakująco dobrze :D
Obrazek

#334432  autor: Nitram
 10 maja 2009, 12:03
jurak, tzn. jak zaskakująco dobrze - możesz dokładniej?

[center] Goście na poziomie zawsze chodzą w pionie:P
http://www.symbianOS.pl
wszystko o symbianie[/center]

#334441  autor: Btk_Tomas
 10 maja 2009, 12:24
Nitram pisze:jurak, tzn. jak zaskakująco dobrze - możesz dokładniej?
Chłopak chciał się pochwalić ile minut uzbierał.

#334454  autor: lukasz.wr
 10 maja 2009, 13:22
System Orange najwyrażniej wariuje.
Myli sie ciągle i co najważniejsze na korzyść użytkownika.
W moim przypadku(konto ładowane ok 25 dni temu za 100zł)
-minuty non stop - 213minut - wazne 6 dni.
-minuty z wybranym numerem - 1052minut - ważne 59 dni (kilka dni temu ważności wybranego numeru nie było wogóle-dzisiaj widze ze jest 59 dni-to i tak miesiac rozmów gratisowo :-)

Coraz bardziej podoba mi sie oferta orange Go (oczywiscie przy doładowaniu za 100), Przy umiejętnym doładowywaniu konta (dwie osoby, co 5 miesiecy) otrzymujemy 4 miesiace darmowych rozmów z jednym numerem i praktycznie 2 miesiace korzystania za darmo z telefonu.Oczywiscie sytuacja rozpatrywana tylko w stosunku do osób niewiele korzystajacych z telefonu i do celow prywatnych.
Chciałbym jedynie przedłużenia minut non stop na całą ważność poł. wychodzących a nie na miesiac-ale wszystkiego mieć nie można.

pozdrowienia

#334457  autor: taktakowiec
 10 maja 2009, 13:47
lukasz.wr pisze:Przy umiejętnym doładowywaniu konta
Możesz rozwinąć myśl?Zastanawiam się właśnie nad przejściem na Orange GO z simplusa.

#334477  autor: lukasz.wr
 10 maja 2009, 15:13
taktakowiec pisze:
lukasz.wr pisze:Przy umiejętnym doładowywaniu konta
Możesz rozwinąć myśl?Zastanawiam się właśnie nad przejściem na Orange GO z simplusa.
Chodzi mi o taką rzecz.W orange Go muszą być dwie osoby które doładowują konto za 100zł co 5 miesięcy.Pierwszy telefon(ja) ładujemy np 1 maja (darmowe nr do 1lipiec),drugi numer(żona) ładujemy 1lipca (darmowy nr do 1 września) i w ten sam sposób robimy co 5 miesiecy.Otrzymujemy wtedy 4 z 5-ciu miesiecy darmowych rozmów z jedną osobą-co dla osób których ten profil dzwonienia jest nadrzedny bardzo duża oszczędnościa.
Oczywiscie karty doładowujące kupuje na allegro po ok 90zł.Czyli za 90 dostaje 110 i 5 miesiecy normalnego (jak dla mnie)korzystania z telefonu.
Osobiście jestem zadowolony.

#334489  autor: jurak
 10 maja 2009, 16:08
Nitram pisze:jurak, tzn. jak zaskakująco dobrze - możesz dokładniej?
Nie wiem jak to jest dokładnie, ale myślałem że max to można mieć 1800 uzbierane.

EDIT: dobra, zajrzałem do regulaminu :) . Widać można sumować minuty do woli. Sorki za niepotrzebny post.

#334502  autor: express100
 10 maja 2009, 17:11
Mam pytanie co do doładowań, bo chcę dostać jak najwięcej:
Wolny Weekend, czy można go tylko otrzymać po doładowaniu przez kod na numer 919 i jeżeli tak doładuję to czy dostanę Darmowy Numer, Minuty NONSTOP oraz 30% więcej?
Czy mogę doładować konto przez stronę blue (link w podpisie) i wtedy doistanę Wolny Weekend, czy nie?
W regulaminie Wolnego Weekendu jest zapis:
Kod: Zaznacz cały
4.Z promocji wyłączone są doładowania zakupione za punkty Profit, przyznawane w ramach reklamacji, Przelew SMS oraz Doładowania Telefonu z Rachunkiem.
Nie ma wykluczonych doładowań elektronicznych.
Czy ktoś to sprawdzał empirycznie?
Z góry dzięki za odpowiedź!
Pozdrawiam! :-D

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#334532  autor: mikage1
 10 maja 2009, 20:02
jeżeli od blue dostaniesz kod, który będziesz mógł wysłać smsem na 919 to tak...
co do pogadaj sobie - teoretycznie uruchomisz - a jeśli nie to złożysz reklamację i albo orange to uruchomi albo sypnie rekompensatą (to akurat przerobiłem na własnej skórze), minuty non stop też działały...

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#334538  autor: widex
 10 maja 2009, 20:06
27 dni na tak dużą ilośc minut. musisz się sprężać :)

#334540  autor: mikage1
 10 maja 2009, 20:08
In.ka pisze:Ale w cuda z gratisowym Pogadaj w takiej /zsumowanej z 2 doładowań-miałeś ponad 1700min/ trudno mi uwierzyć.
Imho-coś musiało zadziać się na numerze. Coś o czym być może nie wiesz.
Swoją drogą kosztowny byłby to prezent-przeliczając- 360 zł do wygadania.
Rozumjesz, mój sceptycyzm, hmm? :wink:
pogadaj sobie sumuje się...

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)
  • Strona 111 z 136
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 136
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111