- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
@up wyślij kod na numer 80408 , promocja działa tylko i wyłącznie w prepaidach orange 

Wiecie może, czy te internetowe batony pojawią się kiedyś w Biedronkach? Jeżeli tak, to pod koniec lipca powinienem mieć 56 kodów. 20 zostawię dla siebie, więc 36 będzie do rozdania 
A tymczasem również zapisuję się do kolejki po darmowe kody, gdyby ktoś miał

A tymczasem również zapisuję się do kolejki po darmowe kody, gdyby ktoś miał

Hmmm, też bym poprosił jeden kodzik na moje PW, do testów tego przyjemnego pakietu 
Promocja trwa aż do końca sierpnia 2014, więc na najbliższą Wielkanoc będę wiedział, jak sobie zapewnić neta na Święta poza miastem (jest 3G).

Promocja trwa aż do końca sierpnia 2014, więc na najbliższą Wielkanoc będę wiedział, jak sobie zapewnić neta na Święta poza miastem (jest 3G).

Drogi mobydick, tematu nie usunąłem, gdyż służy do dyskusji o darmowym pakiecie internetu z batonów Lion
Chętnych na promocje nie brakuje, dajmy szanse na testowanie, a podarowywanie kodów jest tylko miłym gestem użytkowników forum.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.

Gdyby ktoś miał absolutnie "wolny" kod to ja również bardzo proszę o przesłanie na PW.
Prośbę oczywiście kieruję do tych, którzy jedzą (niekoniecznie w tym akurat momencie) te promocyjne Liony (i czytają oczywiście ten wątek) a opakowania z różnych względów i tak wyrzucają.
Z góry dziękuję już choćby za sam czas poświęcony na przeczytanie mej prośby
PS. Przepraszam, że pierwszy post i od razu taka "prośba". Nie ukrywam - konto założyłem bo trafiłem przypadkowo na ten wątek (ale telepolis czytam regularnie i praktycznie codziennie od lat, forum troszkę rzadziej). Jestem również dość ubogim człowiekiem i bez pracy i oszczędzam na czym się da (w granicach zdrowego rozsądku i jeśli da się ten rozsądek zachować). Pozdrawiam.
Prośbę oczywiście kieruję do tych, którzy jedzą (niekoniecznie w tym akurat momencie) te promocyjne Liony (i czytają oczywiście ten wątek) a opakowania z różnych względów i tak wyrzucają.
Z góry dziękuję już choćby za sam czas poświęcony na przeczytanie mej prośby

PS. Przepraszam, że pierwszy post i od razu taka "prośba". Nie ukrywam - konto założyłem bo trafiłem przypadkowo na ten wątek (ale telepolis czytam regularnie i praktycznie codziennie od lat, forum troszkę rzadziej). Jestem również dość ubogim człowiekiem i bez pracy i oszczędzam na czym się da (w granicach zdrowego rozsądku i jeśli da się ten rozsądek zachować). Pozdrawiam.