Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Wszystko zależy od tego, z jakiego numeru korzysta odbiorca w Kanadzie. Jeśli z kanadyjskiego - nic nie płaci. Jeśli z polskiego lub innego kraju (oprócz Kanady) wówczas za odebraną rozmowę płaci.negra pisze:Proszę o wyrozumiałość i odpowiedz na pytanie które zadała mi koleżanka , a mianowicie czy odbiorca połączenia w Kanadzie płaci jakąkolwiek opłatę za rozmowę którą np. ja rozpoczełem ?
Ważną informacją, która na początku zaskakuje, jest fakt, że
w Kanadzie płaci się za rozmowy przychodzące, czyli jak ktoś
do mnie dzwoni to ja za to płacę!
to pytanie trzeba zadac kanadskiemu operatorowi z uslug ktorego korzysta odbiorcanegra pisze:Proszę o wyrozumiałość i odpowiedz na pytanie które zadała mi koleżanka , a mianowicie czy odbiorca połączenia w Kanadzie płaci jakąkolwiek opłatę za rozmowę którą np. ja rozpoczełem ?
Ja tam pierwsze słyszę. Chyba, że Kanada jest podzielona na jakieś strefy roamingowe...ChuckyCiechanow pisze:Czasem nie jest tak ?Ważną informacją, która na początku zaskakuje, jest fakt, że
w USA tez sie placi za wchodzacemvno-gsm_pl pisze:Ja tam pierwsze słyszę. Chyba, że Kanada jest podzielona na jakieś strefy roamingowe...ChuckyCiechanow pisze:Czasem nie jest tak ?Ważną informacją, która na początku zaskakuje, jest fakt, że
kolejne zmiany planujemy we wrzesniu. mamy nadzieje ze tak bedzie, ale prosze pamietac ze w tej kwestji jestesmy zwiazani z naszym Partnerem i musimy sie zgracEmsi pisze:Klucz Mobile, pakiety na minuty krajowe 3 września. A kiedy zmiany w pakietach danych?