Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Raczej nie ma czegoś takiego. Coś takiego występuje tylko w Aero2 i innych spółkach Solorza, a ceny te są wyższe niż niejednokrotnie zwykli użytkownicy mają (bo mogą oferować i 1GB za 50 zł, skoro pieniądze i tak idą do jednej kieszeni, to mi wygląda po prostu na pranie pieniędzy).jaka jest "hurtowa" cena 1 GB u danego operatora?
A po co sprzedawać taniej, jak można więcej zyskać. Skoro użytkownik jest w stanie zapłacić więcej, to operatorom nie opłaca się obniżać ceny.Dlaczego tak jest?
Ja nie przymknąłbym oka nawet na kilkadziesiąt. Po prostu miałem dosć OrangePonad 11 GB to nie resztki, przymknąłbym oko na kilkaset MB, ale... sam rozumiesz.
Calm7 możesz mi podać linka do tych pakietów w Orange One porównam z OFnK.Calm7 pisze:Divhas, udusić Cię już dzisiaj?
;-D
..oraz 500Mb za 15zł.
Potraktowała to jako zwykłe zgłoszenie, a nie reklamacje. Wyślij im mejla lepiej z reklamacją.Duskhorizon pisze:No ale za słówka to mnie nie łap. zgłaszałem sprawe na infolinii, pani odnotowała i miał sie ktoś ze mna kontaktowac w ciągu 3-4 dni..
Czyli sam się musze do nich dobijać teraz ponownie?
Bonusy do startera to nie to samo co bonus od podpisania umowy - chyba że inaczej stanowi promocja (np zawierana na orange.pl lub przedłużając umowę).zielony71 pisze:Jak nie ma bonusu jak jest? Wiem na pewno bo dostaję.kamil1221 pisze:W Zetafonie nie działa RWK. Za doładowania nie otrzymujesz bonusu - jest to of. z telefonem.
Bonus możesz dostać przy Minutofonie - czyli bezterminalówce na karte z lojalką.
Nie łapę za słówka, tylko jak ktoś pisze takie rzeczy, jeszcze z 'żenada' na końcu, to mnie krew zalewa.Duskhorizon pisze:No ale za słówka to mnie nie łap. zgłaszałem sprawe na infolinii, pani odnotowała i miał sie ktoś ze mna kontaktowac w ciągu 3-4 dni..
Jak wyżej napisano i jak podejrzewałem nie była to reklamacja, tylko zgłoszenie, które Orange sobie zlewa. Proponuję zgłosić jeszcze raz i jednocześnie wysłać oficjalną reklamację.Duskhorizon pisze:Oczywiscie zero kontaktu ze strony Orange na temat reklamacji - zniknięcia pakietu...
Żenada.