Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
Czyli już zaczyna być prawidłowolee pisze:zadzwoniłem na 321 lektor wywalił błąd... chwilę temu już działało i podało że mam pińć uro
To jest wina oprogramowania telefonu.lee pisze:tak wiem wiem... sprawdziłem dostępność sieci i widzi zamiast T.mobile ere ale to chyba wina telefonu w tym przypadku
Niestety jedyny sposób, to zgłosić do BOK. U mnie SMSy bez problemu docierają do Play i co dziwne, to widać prawidłowo numer. Natomiast jak wysyłam do mBank, to jako nadawca widnieje "Info" - też będę musiał to zgłosić.lee pisze:niestety ale próba wysłania smsa do PLAY kończy się nie powodzeniem a kasa i tak schodzi z konta
Jesteś pewien tej taryfikacji? U mnie na kilku numerach w Play liczy po 29gr/minsprawdziłem dzisiaj i do PLAY pobiera 39gr/min
Na wyłączenie poczty głosowej działa kod ##002# i wszystko działa normalnie.markoz7874 pisze: Ktos pytal o wylaczenie poczty glosowej. Dzwonilem do nich i z tego co sie dowiedzialem, kodow na wylaczenie poczty nie ma, trzeba to robic u nich podajac kod puk. Po wylaczeniu poczty podobno i tak zalicza impuls, kiedy ktos chce sie do nas dodzwonic a my jestesmy nieosiagalni.
efekt wpisania ##002# :krajan.fm pisze: Na wyłączenie poczty głosowej działa kod ##002# i wszystko działa normalnie.
Po wpisaniu danych i adresu, kliknij w znajdź adres, wybierz swój adres z listy i przycisk ZATWIERDŹ stanie się aktywny.lee pisze:
EDIT2:
osobiście systemu bilingowego nie przetestowałem bo nie ma jak się zarejestrować tam... ostatni przycisk zablokowany ten kończący rejestracje... a próbowałem już kilka razy