Użytkownik
xander21
A to ja nie mam STOP SPAM. Teraz już wiadomo, dlaczego nie masz reklam. Spróbuj wyłączyć na chwilę stop spam to zobaczysz ile reklam przyjdzieRebeliant pisze:Stop spam na Play24 + mail do BOK z prośbą o wycofanie z wszelkich spamów, marketingu etc.
W większości przypadków to jest dzwonienie na ślepo. Skąd mieli Twój numer? Z lekcji matematyki - numer to liczba z zakresu 5-7 setek milionówxander21 pisze:Okazało się, że to telemarketing. Czysty numer w virgin kilka miesięcy i od razu po 2 tygodniach w fakcie szlak by to.
To dokładnie ta sama usługa.xander21 pisze:a co do usługi stop spam, czy to nie to samo co opcja na play24: "blokada premium"?
może i tak być pożyjemy zobaczymyRebeliant pisze:Faktycznie.Może w czwartkowym podadzą dwa.
Pakiet 5 zł przedłuża ważność pakietu darmowych minut, smsów i internetu ?Rebeliant pisze:...można wykupić najtańszy pakiet za 5zł...
Z nieoficjalnych info --> tel. do BOK i aktywacja kodu / pakietu przez konsultanta.krzysiek255 pisze:ciekawy jestem jak będzie z kodem z gazety z dnia 26.12 na neta