- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
To nie w temacie, ale w Play jest teraz nieźle, LTE za free do końca roku.
Tutaj koledzy gonią króliczka z Orange
Tutaj koledzy gonią króliczka z Orange

No właśnie..to jest chyba kluczowa sprawa to dobicie tutaj.convers-bis pisze:901 to się sprawdza czy dobrze dobiło

b-asia pisze:w sklepach małe chipsy z nowych dostaw nie mają już oznaczeń promocyjnych
Małe paczki, są bez promocji dość tanie w porównaniu z dużymi paczkami, a po drugie, nie w każdym mieście jest łatwo kupić małe paczki.marcinleg pisze:Jaka aktualnie sieć sklepów ma promocyjne ceny na laysy
W Tesco widziałem małe paczki po 0,99zł, a w Carrefour są po 1,09zł
Motorola T205 -> Nokia 3210 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia 5230 -> Nokia 6230i -> Nokia 5310 XM-> Nokia 6303i Classic
No dobra, mam kasę z laysów ważną rok. Sprawa jest stosunkowo prosta. Wszystkich zainteresowanych forumowiczów ze stażem na forum ponad rok zapraszam na priv gdzie udzielę wszelkich wyjaśnień.
Taka forma w celu zachowania pewnej dyskrecji, bo chyba nikomu nie zależy na tym żeby orange szybko załatało dziurę;-) Dlatego od razu proszę wszystkich, którym udzielę informacji o zachowanie jej dla siebie.
Dla jasności dodam, że nie chcę żadnej kasy.
Taka forma w celu zachowania pewnej dyskrecji, bo chyba nikomu nie zależy na tym żeby orange szybko załatało dziurę;-) Dlatego od razu proszę wszystkich, którym udzielę informacji o zachowanie jej dla siebie.
Dla jasności dodam, że nie chcę żadnej kasy.
Napisz sobie wiadomość w notatniku i gdy sprawdzisz, że użytkownik tego forum posiada długi staż, tak jak powiedziałeś minimum rok czasu, to wtedy wkleja wiadomość i dopiero wysyłaj, będzie dla Ciebie szybciej i wygodniej, skoro ilość wiadomości Ciebie skoczyła 

Motorola T205 -> Nokia 3210 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia 5230 -> Nokia 6230i -> Nokia 5310 XM-> Nokia 6303i Classic
Właśnie tak robię, będzie tutorial bo nie chcę pominąć jakiegoś ważnego szczegółu.Cage pisze:Napisz sobie wiadomość w notatniku i gdy sprawdzisz, że użytkownik tego forum posiada długi staż, tak jak powiedziałeś minimum rok czasu, to wtedy wkleja wiadomość i dopiero wysyłaj, będzie dla Ciebie szybciej i wygodniej, skoro ilość wiadomości Ciebie skoczyła
Gdyby byly jakieś uwagi to proszę zgłaszać na pw, będziemy poprawiać.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2014, 11:59 przez zielony71, łącznie zmieniany 1 raz.
@zielony71 Jestem tu nowyDylvish pisze:Heh no to lipa bo ciekawi mnie to...tyle ze chyba nie mam tu roku stazu...
A moze byc zsumowany z czasem na innym portalu??
Hehehe
Niemniej prv i tak wysle...
A co!!