Nie chodzi o bezpłatny bonus z jednodniowym terminem ważności tylko o możliwość zakupu miesięcznego pakietu Rozmowy, SMSy i GB z 50% rabatem
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Jeśli już to 120min rozmów do Orange ale nie o to koleżance chodziło. Pytała o to:
https://www.orange.pl/ocp-http/PL/Binar ... 805024.pdf
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Jeszcze jedna niejasność, wg opisu na stronie Orange pakiet można aktywować w ciągu 30dni od otrzymania smsa z propozycją ale w regulaminie nie widzę żadnego zapisu dotyczącego terminu włączenia.
Mam tylko nadzieję, że w tym pakiecie będzie aktualnie oferowana ilość GB a nie archaiczne 2GB
Mam tylko nadzieję, że w tym pakiecie będzie aktualnie oferowana ilość GB a nie archaiczne 2GB

Jak liczyć wersję 7 dniową cykliczna automatycznie odnawiana.
3, 12 - 3 GB
10, 12 - 4 GB
17, 12- 5 Gb
24,12 - 6 GB
31,12 - 7 GB
Plus GB z doładowań.
7, styczeń - 8 GB
14, 1 - 9 GB
21, 1 - 10 GB
28, 1 - 11 GB
Uruchomienie usługi *115*2*7#
Sprawdzanie usługi *115*1#
4,luty - 12 GB
11, 2 - 13 GB
18, 2 - 14 GB
25, 2 - 15 GB
Koszt 7 PLN za jeden tydzień.
3, 12 - 3 GB
10, 12 - 4 GB
17, 12- 5 Gb
24,12 - 6 GB
31,12 - 7 GB
Plus GB z doładowań.
7, styczeń - 8 GB
14, 1 - 9 GB
21, 1 - 10 GB
28, 1 - 11 GB
Uruchomienie usługi *115*2*7#
Sprawdzanie usługi *115*1#
4,luty - 12 GB
11, 2 - 13 GB
18, 2 - 14 GB
25, 2 - 15 GB
Koszt 7 PLN za jeden tydzień.
nie czaje... za duży burdel...
karta do interntu (zużywam jakieś 80~120giga/m)
opcja miesiączna czy tygodniowa lepsza?
I jak?
najpierw jednorazowo odpalam miesiaczną, a po dwóch dniach tygodniówkę ckliczną?!
karta do interntu (zużywam jakieś 80~120giga/m)
opcja miesiączna czy tygodniowa lepsza?
I jak?
najpierw jednorazowo odpalam miesiaczną, a po dwóch dniach tygodniówkę ckliczną?!
Ten sposób chyba nie wyjdzie, jednak trzeba zacząć od razu od uruchomienia wersji 7 dniowej cyklicznej, nikt nie potwierdził że tak można, jak wcześniej proponowałem.
Bezpiecznie można pomagać sobie,
Usługą „Elastyczny Pakiet Internetowy”
A jeśli mam pakiet cykliczny 7/31dni, to jeśli kupię pod koniec jednorazowy no limit, to cykliczny się wyłączy?
Na pewno się wyłącz, stracimy staż w odnowieniach GB.
Kup Usługe „Elastyczny Pakiet Internetowy”
Ostatnio zmieniony 03 gru 2018, 03:01 przez sylwekZolkusza, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteś tego pewny, że stracimy straż GB? Jest ciągłość no limitów przecież. No chyba, że cykliczne i jednorazowe mają osobne konta. Jak dla mnie to się zawiesi cykliczny staż. A jak kiedyś wrócę z jednorazowych no limitów, pójdzie dalej.
Jest osobny regulamin, dla cyklicznej i jednorazowej usługi, więc może być różnie, jaki jest sens w takich manewrach.
Przeanalizuj oba regulaminy, może twoje wnioski będą inne.
Ostatnio zmieniony 03 gru 2018, 02:59 przez sylwekZolkusza, łącznie zmieniany 1 raz.
Pytałem się konsultanta dziś i powiedział, że jak mam ciągłość no limitów, to obojętnie jaki no limit wybiorę, będzie staż GB. Cykliczny się zawiesi lub jednorazowy na zmianę. Zależy co wybiore.
No to odpowiedź już masz.
Ostatnio zmieniony 03 gru 2018, 02:57 przez sylwekZolkusza, łącznie zmieniany 1 raz.
Konsultanci się czasami mylą. Już sam nie wiem.
ps. Licze sobie net tygodniowy i miesięczny. Wychodzi na to, że no limit tygodniowy jest dużo bardziej korzysty od miesięcznego. Więc nie opłaca się aktywować miesiąca. Najlepiej od razu zacząć tygodniówki.
7dniówki 18GB+ 17,5GB=35,5GB 31dni 15GB+15GB=30GB Z każdym kolejnym miesiącem różnica robi się większa.
ps. Licze sobie net tygodniowy i miesięczny. Wychodzi na to, że no limit tygodniowy jest dużo bardziej korzysty od miesięcznego. Więc nie opłaca się aktywować miesiąca. Najlepiej od razu zacząć tygodniówki.

7dniówki 18GB+ 17,5GB=35,5GB 31dni 15GB+15GB=30GB Z każdym kolejnym miesiącem różnica robi się większa.
Zależy ile potrzeba GB, może ktoś potrzebuje w okolicy 30 GB, wybierze wersję 31 dniową, zawsze można zmienić na 7 dniową i odwrotnie.
Ostatnio zmieniony 03 gru 2018, 02:53 przez sylwekZolkusza, łącznie zmieniany 1 raz.
To tylko 3zł różnicy a pakiet neta dużo większy się robi w 7dniówkach. Przecież i tak to usługa cykliczna. Więc nie trzeba o niczym pamiętać.
Rok 31 dniowa = 300 PLN ,
Rok 7 dniowa = 364 PLN,
moje wątpliwości budzą manewry ze zmianą usługi z cyklicznej na jednorazowa i odwrotnie, jakoś nie daje wiary systemowi Orange, że kiedyś nas nie zrobi w konia.
Jeżeli operatorowi przestanie się opłacać to zmieni regulamin. To jest raczej oczywiste. Nie rozumiem w czym te wątpliwości. To tak jak z przedłużaniem Internetu o kolejny rok itp.sylwekZolkusza pisze: ↑03 gru 2018, 02:52Rok 31 dniowa = 300 PLN ,
Rok 7 dniowa = 364 PLN,
moje wątpliwości budzą manewry ze zmianą usługi z cyklicznej na jednorazowa i odwrotnie, jakoś nie daje wiary systemowi Orange, że kiedyś nas nie zrobi w konia.
forum_tg
Ja jednak będę ostrożnie podchodził do sprawy, mój cel jest jasny, pilnować co tygodniowego odnowienia, ładując kartę za 100 PLN .
Mam już 10 GB przyznane w sobotę, karta w modem.
Ja jednak będę ostrożnie podchodził do sprawy, mój cel jest jasny, pilnować co tygodniowego odnowienia, ładując kartę za 100 PLN .
Mam już 10 GB przyznane w sobotę, karta w modem.