• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 103 z 140
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 140

#727675  autor: Wulo
 25 cze 2014, 17:31
Kuzyn miał dzisiaj telefon z CMOK Virgin. Konsultantka zapytała, czy może przeprowadzić badanie opinii i zapytała go co sądzi o pakietach w taryfie na kartę i jak podobała mu się akcja 2013 smsów za darmo i aktualne 2014 min do Virgin i Play. Numer w Virgin ma jakoś o września 2012 roku, czyli prawie na samym początku ich działania, ładuje regularnie po 30zł i konsultantka mu powiedziała, że został wybrany przez system do ankiety za dużą aktywność, a na koniec dostał 5zł doładowania w podziękowaniu. Czyżby coś nowego miało wejść?

#727676  autor: kaspeed
 25 cze 2014, 17:37
Możliwe :) wszystko sie okaze co będzie;p

#727684  autor: bazooka
 25 cze 2014, 18:27
Wulo pisze:Czyżby coś nowego miało wejść?
...ja w to nie wątpię :) ...to jest kwestia paru dni - kwestia tylko co...
Z tego co piszesz to pewnie chodzi o wprowadzenie pakietu po sieci, nie wierzę tworzenie konkurencji dla nju i jakiegoś no-limitu....choć czuję, że coś zejdzie z bonusu - ta ich awaria trwająca kilka dni czy dłużej strasznie "śmierdzi" - to pewnie test, czy da radę to zdjąć z dnia na dzień.

#727685  autor: Emsi
 25 cze 2014, 18:51
Już jakiś czas temu napisali na fejsie, że te pakiety służyły sprawdzeniu, jakie jest zapotrzebowanie na tego typu usługi wśród klientów. Także można się spodziewać, że będą pakiety. Pytanie tylko czy będą to pakiety do wykupienia, czy jako bonus dodawany automatycznie po doładowaniu. Poza tym można było wywnioskować, że pójdą w dół ceny pakietów netowych. Także bonus +50% może się skończyć, ciekawe jak będzie z lejkiem.

#727746  autor: słoneczny
 26 cze 2014, 00:59
Wiadomo, że będą pakiety, to była kwestia czasu.

Być może będzie opcja:

Multipakiet min/sms/mms do Play: 2014 za 8-10zł/30dni. To by mi nawet pasowało.

Póki co nie są w stanie konkurować z Nju na no limit. Raczej będą chcieli zrobić coś innego niż w NJU.

Pakiety netu pewnie pójdą odrobinę w dół, bo przy roamingu Tm, Play wynegocjował więcej na start.

Ciężko powiedzieć co dalej z bonusem 50% i 6gr za sms.. Pewnie znikną, albo będzie nowa taryfa z możliwością przejścia na starą z bonusem.

#727753  autor: molibden
 26 cze 2014, 07:10
Likwidacja bonusu 50% i lejka? Łał.... ktoś tu chce chyba popełnic spektakularne samobójstwo. Darmowe minuty wewnątrz sieci? Ajwaj... doprawdy rewolucja po której konkurencji zadrżą kolana. Ona raczej zaciera ręce słysząc takie zapowiedzi.

#727761  autor: piotras
 26 cze 2014, 08:44
Powinien być wybór między obecną taryfą a inną gdzie można więcej gadać... Wtedy VM będzie w miarę uniwersalne. Dobre dla tych co mało rozmawiają i zadowalające dla pozostałych.

U mnie jest tak, że np. przez pół roku intensywnie korzystam z telefonu, a przez kolejne kilka miesięcy wystarczy mi kilkanaście minut miesięcznie. Nie chce mi się ciągle migrować nju-vm, więc jeśli nic się nie zmieni wybiorę jednak nju.

#727765  autor: Emsi
 26 cze 2014, 09:38
Myślicie, że bonus 50% + lejek + pakiety SMS-ów / minut + obniżka cen pakietów danych jest możliwa? Czy to jeszcze opłacalne?

#727767  autor: molibden
 26 cze 2014, 09:51
Nie wiem czy to jest możliwe... wiem tylko że zniesienie lejka i bonusu i wprowadzenie tego o czym się mówi sprowadzi Virgina do roli niczym nie wyróżniającego się opa. Mi to tam ryba ale tak z punktu widzenia różnorodnosci na rynku Virgin stanie się przeciętnym MVNO bez niczego co mogłoby wyróżnić go na tle konkurencji. Darmowe minuty do Play to fajne by były kilka lat temu ale dziś to żaden atut dla dużej liczby klientów. Darmowe do Virgin przydadza się chyba tylko zakochanym nastolatkom wiszącym na słuchawce bo przecież Virgin ma może ze 100tys aktywnych abonentów dzwoniących w tej sieci regularnie jako podst numer. Moze oni zrobili jakieś badania wedle ktorych wyszło im to i tamto ale tak patrząc ogólnie to taka nowa oferta o jakiej się mówi niczego dobrego nie zapowiada. Juz Klucz lepiej zaczyna wygladać bo u nich wewnątrz sieci to mozna gadać i gadać i nie wygadać a za chwilę beda pakiety minutowe do wszystkich za dobre ceny. Neta mają słabego z tego co pamiętam- to fakt. Lejek to fajna sprawa w Virgin i szkoda byłoby to stracić.
Jak piszę. Mi to ryba i nie chce mi sie przenosić dla paru groszy i na pewno zostanę w Virgin chyba że cofnęliby jeszcze RWK i lub wprowadzili jakieś ograniczenie czasowe doładowania. To wtedy nie będzie mnie tam w 5 minut. No może pojdę tam gdzie dają jeszcze darmowy lejek jak Virgin to cofnie

#727777  autor: Przemix
 26 cze 2014, 10:50
Wulo pisze:że został wybrany przez system do ankiety za dużą aktywność, a na koniec dostał 5zł doładowania w podziękowaniu. Czyżby coś nowego miało wejść?
Te ankiety robią regularnie od roku, nawet tutaj się ktoś chwalił, i nie zwiastowały zmian w ofercie

#727815  autor: maniek89
 26 cze 2014, 12:09
Bonus i lejek powinny zostać.

#727882  autor: Braymer
 26 cze 2014, 14:45
Popełnili by samobójstwo całkowicie likwidując bonus 50%.
Może zmienią go na taki, jaki był na początku - czyli na konto promocyjne i np. tylko za doładowania przez stronę virgin dla członków klubu.
Częściowo zrekompensuje im to planowane promocje (pakiety sms itp. i tańsze pakiety neta).
Myślę że lejek zlikwidują, bo to zapycha sieć niewiele mniej niż użytkownicy pakietów internetowych.
Może na miejsce obecnej promocji cenę sms obniżą do 9 gr - po bonusie będzie 6gr.

Koszty to w sumie im spadną, bo na pewno wyłączą w końcu Plusa i Orange wszystkim użytkownikom.

U mnie na jest już priorytet Virgin- T-Mobile- Orange- Plus z tym, że dwie ostatnie sieci niedostępne :)
ale często zrywa połączenia, czego nie było w takim stopniu na Orange :(

#727886  autor: Emsi
 26 cze 2014, 14:52
Jak zrobią takie ceny za pakiety neta jak w Lyca, Lebara i Kluczu (zapowiedziane), to bezpłatny lejek - jak dla mnie - mogą sobie zabrać. Tylko żeby te pakiety miały lejek. 5zł za 500MB szybkiego neta, to praktycznie za free net.

#727910  autor: marcz123456
 26 cze 2014, 15:59
Numer virgin z pierwszej edycji darmowych starterów. Dostałem właśnie dostęp do plusa i T. Do plusa nie zarejestruje, ale t wybiera normalnie.
Do tej pory obie sieci miałem ukryte, że nawet nie można było ich wybrać.

Jak miałem wybrany orange, to po chwili podmieniał się na play. Teraz pisze T-mobile.

#727931  autor: user_delete26
 26 cze 2014, 17:11
jakby zaczęli zabierać to ich los jest marny, natomiast myślę że dadzą kilka ulepszeń.

#727939  autor: maniek89
 26 cze 2014, 17:31
Braymer pisze:Myślę że lejek zlikwidują, bo to zapycha sieć niewiele mniej niż użytkownicy pakietów internetowych.
Na lejku nie poszalejesz więc nie masz czego zapychać. Gratisowy pakiet, lejek (dość szybki) i bonus 50 % to rzeczy które ich wyróznbiają na tle konkurencji. Zmiana cen pakietów internetu na niższe i dodanie po doładowaniu darmowych rozmów i smsów po virgin i P4 na tyle dni ile wynosi wysokość doładowania uzupełniłoby idealnie ofertę czyniąc ją niemal idealną.

#727994  autor: KA
 26 cze 2014, 21:17
Chyba to 50% bonusu jest głównym wyróżnikiem oferty VM. Jeśliby to zlikwidowali, byłoby po nich w PL.

#728023  autor: Emsi
 26 cze 2014, 23:15
Jak tam Wasze bonusy? Ja przed chwilą dostałem za wtorkowe doładowanie, natomiast wczoraj wbijałem za pięcioka i dostałem bonus błyskawicznie, bo chyba po dwóch godzinkach.

#728047  autor: darek638
 27 cze 2014, 05:31
Mogłeś drugą piątkę odżałować i miałbyś jeszcze 100MB :mrgreen:

Nigdy więcej Play.

#728077  autor: Emsi
 27 cze 2014, 10:08
Za friko dostałem ten kupon z piątką, także darowanemu ... ;)
  • Strona 103 z 140
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 140
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103