Tradycji stało się zadość i dane roamingowe zniknęły. Poszła oficjalna reklamacja + żądanie potwierdzenia i nadania numeru głoszenia. Ciekawe jak tym razem będą strugać pawiana.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Zazwyczaj odpowiadają coś w stylu: "Przepraszam, że ze względu na ograniczenia systemowe anulowaliśmy limit GB. Nadal pracujemy nad rozwiązaniem problemu"...
Myślę, że nad tym "rozwiązaniem problemu", to nikomu w P4 nie zależy. I tak naprawdę, jak można się domyślać, nikt z tym nic nie robi. Ale dobrze, że chociaż uznają te reklamacje. Choć miałem już tak, że reklamacja trafiła na jakiś 2 "tępaków" (bo inaczej nie można tego nazwać, gdy komuś brakuje wiedzy i chęci jest zdobycia, choćby z ich bazy wiedzy, itp. Rozumiem, że wszędzie mają limity czasowe na odpowiedzi na zgłoszenia Klientów i pewnie też o to chodzi. Nie jest to jednak powód, żeby niezasadnie odrzucać reklamacje Klientów), którzy argumentowali, że to przecież co miesiąc się odnawia limit GB w UE...
Ja tylko się obawiam, żeby nagle nie okazało się, że "użyszkodników" taryfy OdNowa jest mniej, niż 3%

O2 - We're better, connected!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!
Otóż to. U mnie również ostatnio wygasł limit danych w UE równo 3 miesiące od zakupu bezterminowego pakietu krajowego.
Przecież tak od zawsze było...