Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Zgadza sięRuben pisze:Połączenia do Play taryfikuje po 29gr/min
Wszystko co "dobre", szybko się kończy...wyzwolenia pisze:szkoda ze nie dziala ich bug w systemie w ktorym mozna bylo dzownic za darmo do osob ktore przeniosly z plusa do play
Tyle to wiem ale myślałem, że można sprawdzić do kiedy jest ważna karta. Szkoda, że nie maja podobnie jak prepaidy TMobile, że raz w miesiącu aktualizują. Lycamobile, to nie jest mój główny numer więc często z niego korzystać raczej nie będę a data przydałaby się żeby nie przegapić terminu.Karlos20 pisze:Ruben, jeśli używasz karty LYCAMOBILE, wtedy ważność konta jest NIEOGRANICZONA - dlatego nie pokazuje ważności konta środków i wychodzących.
Karta musi być zalogowana do sieci i trzeba wykonać jakąś aktywność na niej (opisaną w regulaminie oferty Lyvamobile), np. zadzwonić na numer 321 (doładowanie i sprawdzenie stanu konta).wyzwolenia pisze:a jeszcze jedno czy wystarczy co 70 dni dac strzalke na jakis numer by karty nie zlikwidowali?
Tak, numer jest darmowy.wyzwolenia pisze:ten numer jest za darmo?
Napis: "Lycamobile". Ta sieć, traktuje zasięg Plusa jako własny. U mnie nie ma możliwości zalogowania się do innych sieci, tylko do Plusa.lee pisze:1. jak wyświetla Wam się zasięg ?? razem z R* roaming ??
Na stronce musi być specjalny konfigurator.lee pisze:2. jak wysłać sobie ponownie ustawienia po anulowaniu... (na stronie lyca chyba ale warto zapytać hehe)
Wpisz kod *131# lub zadzwoń pod darmowy numer 321 i słuchaj uważnie automatu.lee pisze:3. sprawdzam stan konta poprzez obie dostępne możliwości i albo mam napis gotowe albo "brak danych"
To jest komunikat USSD z numerem tymczasowym, a potem przychodzi SMS z nowym numerem telefonu, po aktywacji karty SIM.lee pisze:4. po włączeniu telefon wyslałi mi sms z numerem telefonu a po restarcie telefonu sms znikął - czy przypadkiem to nie jakiś sms 0 cy cuś ??
Jeśli otrzymałeś SMSa z numerem telefonu który zaczyna się od prefiksu 729, to znaczy, że to jest już Twój główny numer Lycamobile. Numer swój możesz za darmo sprawdzić kodem: *132#lee pisze:numer tymaczasowy ?? aha... no to zadzwoniłem na info o koncie i wywaliło brak danych... ile trzeba czekać na normalny numer??