TABLET I SURFMAX
a tu tablecik
TABLET LARK
[ Dodano: 2011-09-02, 13:40 ]
Hej posiadacze surfmax wejdźcie na m.freem.pl zakładka limit dzienny i powiedzcie mi co tam macie, ja od wczoraj mam procentowo wskazane zużycie transferu, jednak to nie te 10MB gdyz raz że mam wykupiony SM a dwa że za wolno to schodzi jak na 10MB, czyżby wprowadzili limitację, nie chcę krakać więc używajmy.
[ Dodano: 2011-09-03, 11:23 ]
TAK OTO NASTĄPIŁ KONIEC OPERATORA FREEM.
Wszyscy którym surfmax nie działa, nie dziwcie się. Rozmawiałem z konsultantem i zmieniły się zasady usługi, dziwne że bez porozumienia, bez zgody abonentów i bez dwutygodniowego obwieszczenia.
Od teraz surfmax podzielono, gigabajtowy transfer można wykorzystać tylko w 7 częściach, codziennie do 150MB. Czyni to ofertę zupełnie nieopłacalną i nie wartą uwagi. Co więcej, wysłanie kolejnego smsa surfmax nie spowoduje dodania transferu.
Doładowałem konto za 50zl gdyż FreeM był fajny i był nowością na rynku. Ciekaw jestem czy teraz odzyskam to doładowanie, gdyż obecna oferta zupełnie mi nie odpowiada i chcę z niej zrezygnować, uważam, że zmiana zasad usługi surfmax jest zmianą regulaminu i stanowi podstawę do rezygnacji z operatora wraz ze zwrotem kosztów poniesionych poprzez wprowadzenie w błąd przez atrakcyjną ofertę.