• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #968681  autor: kaspeed
 28 gru 2017, 16:45
Ja napisałem jak prędkosci w miejscach przezemnie opisanych.Dlatego oferte musi dobrać pod konkretne plany.Nie pisałem pod względem nadajników/zasięgu lecz prędkosci na tym co jest.A tu Jest jak opisałem.

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen:
 #968685  autor: Scooby Doo
 28 gru 2017, 17:12
kaspeed pisze:Ogólnie na Pomorzu (świnoujcie gdzie często bywam jest tak zle ze żadna sieć nie daje rady.Już O/T najlepiej w sezonie działa Na lądzie.)
A to dziwne, bo jestem z tego miasta i korzystam z T-mobile, tak samo jak mój wujek i mam 60/15 Mb/s. Oferta internetu domowego z T-mobile do 60 Mb/s. Przełączałem się o różnych porach między dwoma nadajnikami LTE2600+1800 oraz 1800+800 na drugim i mam cały czas niezależnie od pory w okolicach 60 Mb/s.
 #968688  autor: kaspeed
 28 gru 2017, 17:38
Sezon Sierpien 2017 prędkosci O/T Okolice Parku Zdrojowego 10mega maks. Poza sezonem owszem nadajnik oddycha.Może sektory sa wytłumione w moim rejonie ale juz na Wolinie prędkosci przy przeprawie były calą dobę 60 jakos ponad.( przy stacji kolejowej) Na samej wyspie mialem mega kłopoty.A to nie tylko Orange kulało T rownież.Na plazy na wyspie też miałem może 3-9mega. Są sektory które naprawde kuleją na wyspie( pewnie wytłumiane celowo + ruch niemców) LTE od niemców mi szło na plaży szybciej niz krajowa siec. Nie mowie że jest bar dzo źle. Ale nie jest tez idealnie.Choć duzo lepiej od PLAY czy PLUSA;)

#968691  autor: Scooby Doo
 28 gru 2017, 18:02
Właśnie testuje Playa, mieszkam niedaleko Parku Chopina test Playa pasmo 1800+2600 chyba z wieży widokowej, przechodziłem dzisiaj spojrzałem w górę i widze anteny więc kupiłem z ciekawości starter. Test na B525 z T-mobila.
Obrazek

Test T-mobile nie mam screena wkleję później ale okolice 60/15 Mb/s
 #968697  autor: kaspeed
 28 gru 2017, 18:44
Ładnie ale wez pod uwagę wlasnie że mamy brak szczytu.Możliwe też że PLAY coś zmodernizował;)Chodzi mi ogolnie że Niektóre z sieci w szczycie nie dawają rady. :mrgreen: Aż nie moge sie doczekac Sierpnia 2018;) aby :mrgreen zweryfikowac Play :mrgreen:

Jak mowię są sieci i sieci.Wszystko zalezy od autora tematu co oczekuje i co ma być.