Jako rzekłem tako robię.
Promocja jak najbardziej działa, aktywowałem jeden numer, zdjęło w ciągu minuty 10 zł, na drugi dzień dzwoniłem i na miboa 0,00
Pisałem na [email protected] w sprawie numerów MTC i motali się. Jedna babka napisała:
Wynika z tego, że system "łapie" wszystkie MTC i wszystkie Vodafone, wystarczy prefiks odpowiedni +38050..., +38066..., +38095... i +38099...
Mam nadzieję, że komuś się przyda
Promocja jak najbardziej działa, aktywowałem jeden numer, zdjęło w ciągu minuty 10 zł, na drugi dzień dzwoniłem i na miboa 0,00

Pisałem na [email protected] w sprawie numerów MTC i motali się. Jedna babka napisała:
No to podałem 6 numerów: specjalnie 4 MTC, 1 Vodafone i 1 Life. Odpisała inna kobieta:Informuję, że każdy operator ma tzw. własny kod, na podstawie którego jest identyfikowany w innych sieciach.
W opisanym przypadku może zdarzyć się, że numer na który Pan dzwoni w dalszym ciągu rozpoznawany jest jako MTC. Nie jest to zależne od T-Mobile.
Proszę podać numer, na który chce Pan zadzwonić, a wtedy sprawdzimy w jaki sposób jest on identyfikowany przez naszą sieć.
Czyli faktycznie sprawdziła, bo Life odrzuciłaDodatkowo bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd w poprzednim mailu. Niestety nie mamy możliwości sprawdzenia identyfikacji numeru.
Mimo powyższego udało mi się sprawdzić wymienione przez Pana numery. W przypadku usługi "Nielimitowane rozmowy z wybranymi numerami na Ukrainę" system zatwierdzi jej aktywację z każdym z tych numerów, oprócz 380936xxxxxx.

Wynika z tego, że system "łapie" wszystkie MTC i wszystkie Vodafone, wystarczy prefiks odpowiedni +38050..., +38066..., +38095... i +38099...
Mam nadzieję, że komuś się przyda