• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #936770  autor: forum_tg
 05 lip 2017, 16:34
surface123 pisze: no limit można mieć za 9.90
dla osób co tylko dzwonią (bez smsów oraz internetu) to ZM z Play Fresh jest ekstra opcją - mam tutaj na myśli starsze osoby! Rok ważności konta i utrzymanie telefony wychodzi praktycznie za 0,5 zł. miesięcznie
 #936784  autor: admundo
 05 lip 2017, 17:32
24bis24 pisze:albo za 0 zł rocznie kodem
To 0 zł za przedłużenie ważności konta jest widoczne też w Play24 i nazywa się "Przedłużenie ważności konta o 365 dni". Wiesz może ile razy można przedłużać? Jaki na to jest kod?
 #936851  autor: garfield-
 05 lip 2017, 22:23
@surface123: fresh z ZM jest podobny do rozwiązania Orange FREE z bonusem za transfer. Można go wykorzystywać albo nie, czasem dzwonie więcej czasem mniej, a zawsze jakąś rozmowę odbiorę, z racji że to mój główny numer prywatnie. Gdybym mial dzwonić po 1000 minut miesięcznie to słabo, bo kiedy bym je nabijał ... (?) także ZM nie jest równoważne z no-limit, aczkolwiek jak sobie kiedyś tam nabiłem 11 tys minut, to w razie co jak zapomnę służbowego phone'a, to lecę z tego. No-limit używam oddzielnie w chwili obecnej jeszcze z bonusa 500+ w minimaxie, ale to nie o tym chciałem :)