• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #801591  autor: nemo2009
 13 maja 2015, 22:03
sebusy pisze:Prześlij w takim razie żądanie o uaktualnienie informacji o dostępnym limicie danych w informacji podawanych w odpowiedzi na komendę ILE przesłaną na numer 411.
No właśnie.Sms pokazuje,że mam bonus 145 MB,a wczoraj dostałem od Orange,że bonusa już nie ma.Co ?W co wierzyć ?
Sms pod 411 są niestety płatne.

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą,najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a póżniej pokona doświadczeniem"
 #801593  autor: bazooka
 13 maja 2015, 22:11
...ale stanowią dowód.
Dane z systemu www (Mój Orange) to "dane poglądowe" - tak w ostateczności odpiszę Ci konsultant w razie reklamacji. A tak nic nie zrobią - to co Ci poda 411 odjąć to co zużyjesz od chwili otrzymania tego stanu stanowi aktualny Twój limit danych.
A Bonus może już stracił ważność, co :?:
 #801612  autor: towerone
 14 maja 2015, 07:08
nemo2009 pisze: Sms pokazuje,że mam bonus 145 MB,a wczoraj dostałem od Orange,że bonusa już nie ma.Co ?W co wierzyć ?
Sms pod 411 są niestety płatne.
Sprawdzaj stan bonusowego pakietu danych kodem USSD *101*01#. Ta metoda jest bezpłatna i jak na razie pokazuje dane zgodnie ze stanem faktycznym.
 #801613  autor: bazooka
 14 maja 2015, 07:26
Zgadza się, ale to info nie zapisuje się w smsach, pojawia się jako Flash SMS - ale jeśli chodzi tylko o sprawdzenie stanu to tak, tylko po co, skoro tak naprawdę kwestia faktycznego stanu to stan na Mój Orange z przesuniętym przecinkiem o 2 cyfry w prawo :)