• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #850334  autor: bobiwr
 10 lut 2016, 08:42
tomektg pisze:15% i 30dni na bonusowe można dostać ładując przez FB.
W parze też ładujesz przez FB.
Tyle, że za min. 10 zł i też dostajesz aktualny bonus tzn. ten opisany przez Ciebie lub wynikający z promocji jednodniowej. Dododatkowo dostajesz piątaka którego możesz odebrać z opóźnieniem 30 dni i wtedy leci kolejne 30 dni przedłużenia złotówek promocyjnych. W sumie fajne ale korowody wynikające z wadliwego działania tej usługi skutecznie wyleczyły mnie z korzystania z niej.
 #850354  autor: Gregrin
 10 lut 2016, 11:47
bobiwr pisze:Dododatkowo dostajesz piątaka którego możesz odebrać z opóźnieniem 30 dni i wtedy leci kolejne 30 dni przedłużenia złotówek promocyjnych.
Nigdy nie korzystałem i nie wiedziałem ze tak to działa :) Rzeczywiście w teorii fajne :)
 #850360  autor: garfield-
 10 lut 2016, 12:22
Ja zawsze próbuje, ale na 1,5 roku doświadczeń udało się 2 razy bezreklamacyjnie odebrać bonus z tym opóźnieniem. To jest jakaś masakra. Jak Was czas goni to nie ma co w tą loterie wierzyć.
 #850419  autor: forum_tg
 10 lut 2016, 17:21
fajne jest że te bonusy przychodzą tak jak napisał bobiwr, już dawno nie miałem problemów, ale teraz to od razu na dwóch numerach.
garfield- reklamacje składasz przez centrum pomocy w Doładowaniach Play, czy normalne zgłoszenie na play24 ?
 #850486  autor: garfield-
 10 lut 2016, 20:56
tomektg: Wcześnie składałem przez play24, ale ostatnio cały czas kierują do aplikacji na FB, a tam to czarna dziura. Oddzwania ktoś z numeru infolinii play i zadaje jakieś podstawowe pytania. Typu co robiłem. Niestety jak nie odbierzesz to umarł w butach. Dlatego też zgłaszam w play24 po kilku dniach brak reakcji na FB i jakoś tam to później przepychają sami i uznają, ale czas bliżej nie określony. Za to, jest to, jak na razie, skuteczny sposób. Rekompensata też jest jakaś dziwna bo dają 5 albo 10 zeta, ale od następnego miesiąca. W sumie to dobrze, bo odnawia się o 30 dni konto promocyjne. I taka żonglerka reklamacjami na zamianę, daje nawet efekt, ale porzuciłem MINI MAXa więc odetchnąłem z ulgą. Szkoda czasu i nerwów. Wcześniej mi zależało bo dawali 2 lata temu 200% :D
 #858748  autor: garfield-
 29 mar 2016, 01:57
Ktoś chętny na doładowanie w parze ? mam dead-line do 31.03.
 #911941  autor: as1as
 19 lut 2017, 20:56
Czy numer w RBM5 też może skorzystać z tej promocji czy tylko Play, bo doładowałem i wysłałem 1 zaproszenie ale nic nie doszło. Rozumiem że zaproszenie dochodzi Messengerem

Wysłane z mojego Letv X501 przy użyciu Tapatalka