Mam różne daty na kilku numerach
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Jeśli miałeś RWK to skarbonka powinna być ustawiona na lipiec.tele2017 pisze:Kilka dni temu doładowałem stary numer. Skarbonka wskoczyła na 16 czer 2019.
18.06.18 doładowywałem przy RWK skarbonka ustawiła się na 13.07.19asdaf pisze:Jeśli miałeś RWK to skarbonka powinna być ustawiona na lipiec.
nalicza siębiala1991 pisze:Czy w przypadku "prawdziwego" doładowania % się nalicza nie miałam okazji zweryfikować
Wiem że naliczanie % na Skarbonkę z tytułu przelewu SMS to był błąd systemu ale ten błąd działał bardzo długo i konsekwentnie więc nie byłam pewna czy weekendowy brak naliczenia to przejściowa niedyspozycja systemu, w wyniku której usługa zadziałała zgodnie z regulaminemtele2017 pisze:Gdzieś od drugiego tygodnia czerwca przelew sms już nie nalicza skarbonki. Przecież to była luka systemu a nie regulaminowe należne profity. Tylko prawdziwe doładowanie nalicza teraz skarbonkę.
moim zadaniem też tak właśnie jest, trzeba doładować aby data skarbonki przesunęła się do przoduasdaf pisze: Czyli podejrzewam, że zastosowano zmiany i sam sms RWK już nie przedłuża ważności skarbonki.