Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Jak zwykle w Play - do 24h. Z reguły jest to dużo szybciej.bronco pisze:doładowałem dzisiaj za 5 zł przez doladowania.playmobile.pl ale obiecane 10% na koncie bonusowym się nie pojawiło - jak długo trzeba na nie czekać ?
Na doładowania.playmobile.pl premia 10% jest dodawana od doładowania 20zl w górę. Doładowując poprzez aplikację Playa na Facebooku premia 10% jest do każdego doładowania.bronco pisze:ale obiecane 10% na koncie bonusowym się nie pojawiło - jak długo trzeba na nie czekać ?
Sprawdź, co otrzymasz w ofercie:
bonus w wysokości 10 % doładowania, jeśli doładujesz swoje konto za 20 zł lub więcej na www.doladowania.playmobile.pl
Oczywiście, że jestmaniek89 pisze:A czy orientujecie sie czy jest jeszcze pakiet 30 minut za 6zl? Byl on nieoficjalnie we freshu co dawalo minute na poziomie 20gr ..
A daleko to na stronę zajrzeć?maciek764 pisze:To są jeszcze jakieś pakiety minutowe jak 30 minut za 6zł czy 100 minut do Play i na stacjonarne za 5zł?
A właśnie, że są! Tylko "trza trochę pogmerać":Nie wszystkie są;)
akurat w menu nie potrafilem znalezc tego pakietu ;p i chodzilo mi czy on jest jeszcze dostepny ;] dziekuje ;]elajka pisze:A daleko to na stronę zajrzeć?Nie tylko, że są pakiety, ale i stan darmowy jakbyś nie wiedział
(tak pół żartem pół serio, ale naprawdę - wszystko jest na stronie, albo w menu *111# sobie sprawdź
)
Zablokowanie transferu danych i odbierania MMS-ów poza zasięgiem własnym PLAY: *111*51*1# [zadzwoń].waeren pisze:A czy jeśli kodem się wyłączy transfer danych na nadajnikach plusa (bo ten kod znalazłem) to czy również kodem można to "odkręcić"![]()
I tak dla przypomnienia może ktoś podrzucić te dwa kody, bo wyłączyłem kodem, ale jakim to już nie pamiętam....
a wszystko może się zacząć od bonusu za przeniesienie = 60 złbambo-5 tak to uporządkował1,2,3 są w.w. (c) zoltan666sposoby jakie ja znam
1)10 za 5
2)15 za 10
3)30 za 10
5)doładowanie >=20 zł przez strone playa
6) doładowanie przez facebooka
7)poleć play znajomemu
chyba cos z programu doładowań, nie wiem bo nie używam
5,7 też na www play
4 odeszło ze starym rokiem
+ ma tu też znaczenie aby przedłużać conajmniej 24 godziny przed upływem terminu ważności
[Play Fresh] Długa aktywacja pakietów