No mogliby wprowadzic w eranecie antyspam bez watpienia. Chociaz z eranetu korzystam od niedawna wiec spamu jako takiego jeszcze nie mam, bo adres nie jest jeszcze taki rozpowszechniony.
W simplusnecie z ktorego korzystam od ok 3 lat antyspam bardzo sie przydaje; w ciagu 2 do 3 dni w folderze spam laduje ok 30 wiadomosci. Az strach pomyslec co by bylo gdyby tego filtra tam nie bylo.
[ Dodano: 2006-02-27, 10:57 ]
pvd pisze:tylko ze ja mam kilka maili do roznych celow, pozatym mam do neta dostep codziennie wiec az tak mi to niepotrzebne

Ja tez mam kilka maili. Ale moje dwa podstawowe i najwazniejsze to simplusnet i eranet.
Dostep do neta tez mam staly ale to nie znaczy ze takie konta mi nie potrzebne.
Tak jak pisalem poczta taka swietnie sprawdza sie przy korzystaniu z ALLEGRO. Mi juz nie raz pomogla wygrac aukcje, mimo ze bylem w pracy. No bo nie stracilem kontaktu

Nie musze chyba wspominac o zaletach takiej poczty w staraniach o prace

A do tego adres jest w fajnej domenie. W koncu lepiej brzmi poczta o adresie xxxx@plusnet, xxxx@eranet, czy xxx@simplusnet, niz jakies oklepane interia tlen czy wp
Jesli masz mozliwosc to wyprobuj. Przeciez jak ci sie nie spodoba, to bedziesz mogl skasowac taka skrzynke.
Ja w kazdym badz razie POLECAM.