Zupełnie nie rozumiem o co Wam chodzi?
Mam ponad czterdzieści numerów u nich (prowadzę firmę transportową), i każdy numer dla kierowcy od pewnego czasu rejestruje (często giną komórki są gubione / kradzione), by w przypadku gdy zginie, wystąpić o duplikat karty SIM.
Na szczęście tylko dwukrotnie musiałem to robić w ostatnich latach. Wtedy rzeczywiście,
musiałem podjechać na Lwowską. Ale to przy wyrabianiu duplikatów kart.
A tak, przy rejestracji mimo, że mieszkam w Warszawie,
za każdym razem rejestruje numery przez stronę internetową.
Tam wypełniam formularz, oni odsyłają mi to samo w formie papierowej
z wydrukowanymi moimi danymi, które wpisałem on-line, ja tylko podpisuje,
zaklejam kopertę, wrzucam do skrzynki i tyle.
Jeśli chodzi o koszty własne, to jedynie za co trzeba zapłacić to za ksero dowodu
Nawet znaczka nie trzeba naklejać ponieważ mają podpisaną umowę z Pocztą Polską.
Także zarzuty wobec tej sieci są nieaktualne.
Tym bardziej dziwią mnie ostatnie wpisy z 2015 roku.
Ludzie! Nie potraficie korzystać z podstawowych funkcji wyszukiwarki!
Nie narzekajcie! Warto korzystać z nich, bo to jedna z niewielu sieci z polskim kapitałem.
Stawki mają nienajgorsze, nawet jeśli chodzi połączenia / SMS do innych sieci.
Pewnie jestem (niestety), w mniejszości, jednak dla mnie jednym z priorytetów
jest "narodowość" kapitału, bo wbrew temu co nam się wmawia, każdy biznes ma swojego właściciela (przynajmniej większościowego), a ten - jak najbardziej - ma narodowość.
Korzystając z T-Mobile pasiecie Niemców, którzy okrajają nawet call-center w Polsce jak tylko mogą, zatrudniając tam 100 % składu na śmieciówkach, Orange - Francuzów, Play - Brytyjczyków. Wszędzie podobny schemat - ograniczanie kosztów ludzkich w Polsce.
Wyżej wymienione sieci inwestują tylko w reklamy w TVNie, które ostatnio zostało sprzedane
Amerykanom.
Przeliczcie swoje miesięczne wydatki i po rozpisaniu na kartce, spójrzcie ile z nich trafia
do firm z obcym kapitałem. Prąd, internet, telefony - w więskości miast to wszystko nie jest już polskie
--
Poza tym, dla tych trefnisiów piszących o dokumentach z parafii, wRodzinie nie współpracuje już z Rydzkiem. Radio Maryja ma teraz swoją sieć, z biurem w Gdyni. Jest to sieć o zbliżonej nazwie
dochodzi tylko "w naszej" czyli "W naszej Rodzinie"
Też polecam, szczególnie, że telefonując do nich można zamówić aż 5 starterów za darmo
Wszystkie też zarejestrowałem korzystając z ich strony internetowej i nie było żadnego problemu.
Na razie korzystam z nich w prywatnych telefonach, ale nie wykluczone, że firmę też przerzucę do nich.
--
"czy aby napewno - mi chodzi o ucieczkę ze złotymi numerami z ich sieci, czyli przeniesienie z CenterNetu do np.Play, w tym celu muszę zarejestrować kartę u nich, nie wierzę jakoś że będą w tym celu kuriera wysyłać, jest weekend więc się nie dodzwonię na ich Party Line

[/quote]"
Aby na pewno.
Co to ma do rzeczy co chcesz dalej zrobić?
Rejestrujesz numer, potem dzwonisz bądź mejlujesz do nich,
odpowie Ci pewnie Pan i potwierdzi, że numer jest
zarejestrowany.
Tylko daj im z dwa tygodnie! Nie telefonuj godzinę po wysłaniu zgłoszenia!
By pokwękać wieczorem na forum na nieudolność operatora.
Oni muszą Ci odesłać formularz byś dołączył ksero dowodu i podpisał się pod wprowadzonymi
danymi.. Tego wymaga od nich ustawa.
Nie piszemy posta pod postem. Jeśli chcemy coś dodać, używamy opcji EDYTUJ.
/#>X