• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#382201  autor: tricki
 22 sty 2010, 19:23
też doładowuję konto systematycznie a nawet częściej ;) i nic hmmmm :cry: dodam że za cierpliwość tez powinien być bonus ups :twisted:

PS Czy panowie z teamu play4you otrzymali na maila moja prośbę ?

PLAY to niewątpliwie sieć dla cierpliwych i wyrozumiałych Klientów - a więc najpierw przyznali 30 zł rekompensaty, potem 100zł a na koniec kiedy poprosiłem o aktywacje powiedzieli ze to pomyłka i moge otrzymać 10zł!!!

#382205  autor: play4you2
 22 sty 2010, 19:43
tricki pisze:PS Czy panowie z teamu play4you otrzymali na maila moja prośbę ?
Przypomnij mi proszę na pw, o co chodziło.

Pzdr.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#382241  autor: Prezesek
 22 sty 2010, 22:05
Matyk, tez jestem od 2007 roku ;D Najpierw karta w maju chyba, a od sierpnia 2007 abonament, aż do października 2009. A od ponad 3 miesięcy jestem ze swoim numerem z Orange w PLAY ^^ Jednakże mam jeszcze drugi numer w PLAY już od 1,5 roku... A konto doładowuję co miesiąc, regularnie i to nie małymi kwotami, ponieważ telefon ciągle jest używany :mrgreen: Rozmowa za rozmową ;P

Pozdro

#382278  autor: express100
 23 sty 2010, 01:00
A ja mam kilka Play Kart:
- Stara Play Karta (od pierwszego dnia istnienia Playa, czyli 16.03.2007)
- Nowy Play na Kartę- ZAWSZE TANIEJ- "Sto dwudziestka" (od 18.06.2008)
- Play Fresh (1xod 20.02.2009, 1xod 05.05.2009, 14xod 31.05.2009, 1x12.06.2009)
Nie dostałem SMSa z propozycją na najstarszy numer tylko na numer Nowy Play na Kartę z Taryfą ZAWSZE TANIEJ- "Sto dwudziestka"- i to tylko na nią.

A bonus był średni, bo 10zł :cry:
Prezent dla stałych klientów! 10 zł extra! Doładuj konto za 10zł do 18.01, a do 20.01 otrzymasz dodatkowe złotówki na połączenia głosowe, SMS, MMS ważne 30 dni

Wg mnie powinni takim karciarzom jak ja obligatoryjnie dawać np. możliwość włączenia pakietu 100minut do Play i stacjonarnych za 5zł, czy Play Online w Telefonie.
Co prawda na Starej Play Karcie/Nowy Play na Kartę mam wiele pakietów, bo:
:arrow: 1000SMSów i MMSów za 10złotych co miesiąc do wszystkich sieci (SMS=MMS=1grosz)
:arrow: 30minut do Play za 6złotych (minuta=20groszy)
:arrow: Pakiet "Minuta za 30groszy" do wszystkich
:arrow: "Minuty na deser"- 15minut co miesiąc- TRZY równoczesne pakiety (minuta do wszystkich=10groszy)
:arrow: Pakiety "Do wszystkich po 10gr/min"- PIĘĆ równoległych pakietów po 10minut miesięcznie (minuta=10groszy)
:arrow: w razie co "SMS do wszystkich za 10groszy"
:arrow: Taniej z wybranymi numerami w Play i stacjonarne (minuta=5groszy SMS=3grosze)
:arrow: BONUS120
:arrow: i inne

A na Play Freshu- wszystkie aktualne pakiety, które są w ofercie.

Pozdrawiam! :-D

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#382358  autor: widex
 23 sty 2010, 14:56
W sumie teraz zdałem sobie sprawę, że korzystam ze wszystkich usług w Fresh: Program doładowa”, darmowy numer, Play Online, Play i stacjonarne i pakiety SMS xD oraz dodatkowe 10% z playmobile.pl

:D

#382384  autor: arek1969
 23 sty 2010, 15:59
witam
Cytat z blogu Gruszki

dostałem 20 zł za doładowanie 20 zł - co to za tejmnicza promocja

Postanowiliśmy podziękować Klientom, którzy są z nami dłużej niż rok i regularniej doładowuja konto. To nie jest żadna promocja - ot tak daliśmy grupie Klientów miły, myślę prezent. Wszystkie osoby spelniające kryteria otrzymały specjlany SMS z informacjami na ten temat i tylko te osoby mogą skorzystać z podwójnego doladowania.

#382453  autor: Matyk
 23 sty 2010, 18:32
arek1969 pisze:witam
Cytat z blogu Gruszki

dostałem 20 zł za doładowanie 20 zł - co to za tejmnicza promocja

Postanowiliśmy podziękować Klientom, którzy są z nami dłużej niż rok i regularniej doładowuja konto. To nie jest żadna promocja - ot tak daliśmy grupie Klientów miły, myślę prezent. Wszystkie osoby spelniające kryteria otrzymały specjlany SMS z informacjami na ten temat i tylko te osoby mogą skorzystać z podwójnego doladowania.
No i dobre...
Oby tak dalej !!

#382961  autor: DanielR
 25 sty 2010, 17:44
A tak dla odmiany :wink:, do mnie dziś Play przesłał SMS-a o treści:
Podwajamy doladownie! Doladuj konto za 10 zl do 28 stycznia, a najpozniej do 30 stycznia otrzymasz dodatkowo 10 zl ekstra!

#382976  autor: Matyk
 25 sty 2010, 19:07
jojo pisze:A tak dla odmiany :wink:, do mnie dziś Play przesłał SMS-a o treści:
Podwajamy doladownie! Doladuj konto za 10 zl do 28 stycznia, a najpozniej do 30 stycznia otrzymasz dodatkowo 10 zl ekstra!
jojo, zazwyczaj ładujesz wysokimi czy niskimi kwotami konto ???

#382986  autor: DanielR
 25 sty 2010, 19:41
Matyk pisze: jojo, zazwyczaj ładujesz wysokimi czy niskimi kwotami konto ???
Nie wiem czy akurat ma tutaj znaczenie jak JA ładuję konto, bo jak napisał play4you2:
Związane to jest z różnymi aktywnościami Klientów, doładowaniami i wieloma innymi czynnikami (np. ilość rozmów wychodzących, ich czas itp.), które na to wpływają. Niestety, nie ma jednego "schematu", według którego wybierane są dane osoby.
Choć mogę dodać, że korzystam z Play Fresh od końcówki maja zeszłego roku i zdarzało się, że (na roamingu Polkomtela) wykonałem przez ten okres parę dość długich (po pól godziny i więcej) rozmów do obcej sieci. Jednak przeważnie wykonuję dość krótkie połączenia do różnych sieci.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2010, 19:50 przez DanielR, łącznie zmieniany 1 raz.

#382987  autor: play4you2
 25 sty 2010, 19:48
jojo pisze:Nie wiem czy akurat ma tutaj znaczenie jak JA ładuję konto, bo jak napisał play4you2:
Zgodzę się z jojo, gdyż samo doładowanie konta nie jest brane pod uwagę, jako priorytet. Owszem, pewnie wpływa na to, jednak jak słusznie jojo zauważył, oprócz tego na to wpływa wiele innych czynników, co już wspomniałem.

Pzdr.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.