tak ja go wypełniałem, była kolejka duża w salonie, jeden gościu siedział na stanowisku z neostrady, i babka na orange, i chodzila tez babka z plakietką "TELEMARKET" zapytała się czy moze mi udzielic informacji, i że jestem na końcu kolejki i że mam czekac aż sie jakies stanowisko zwolni, no to ja jej mowie ze chce zarejestrować starter, gościu z neo podsłuchiwał więc powiedział babce żeby mi dała, jak sie zwolnio miejsce dałem to gościowi, popatrzył czy wypełnione i sie zapytał czy to w celu wydania duplikatu karty, ja powiedziałem ze po prostu chce zarejestrować (nie mowilem ze chce przenieść) a on że do 7 dni zostanie zarejestrowany, ja sie zapytałem czy dostane maila albo sms, on powiedział ze powinienem dostać sms jak sie zarejestruje...
Ale jak wczesniej zapytałem sie w zwykłym punkcie orange babki czy starter zamowiony przez ORANGE PL, jest juz zarejestrowany to ona mnie wysmiala po co ja zamawiam starter jesli to sie nie oplaca, i prawie nikt nie zamawia, a to nie chodzi o te 5zl tylko o numer, teraz mam 2 prawie tkie same numery, tylko ze jeden ma poczatek 692 a drugi 517, a reszta ta sama
W czwartek ide do PLAY może już bedzie zarejestrowany ten prepaid...