[quote="D@rio"][quote="super_electric"][quote="l3p"]Witam...! Na dniach przechodze chyba do oferty pre-paid Plusa czyli Simplusa glownie ze wzgledu na taryfe Easy i sms po 1gr. Chcem kupic starter sobie i dziewczynie

Mozecie mi podac plusy i minusy Simplusa jezeli tak owe istnieja

Bylbym wdzieczny
Moja odpowiedź : Otóż drogi forumowiczu , sprawa wygląda tak : starter z taryfą Easy kosztuje 39 zetów (ja bym ci go raczej... odradził)

mmm... i jest też drugi - za 18zł z taryfą Simplus Team (z tego co pamiętam ) .
[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-01-06 16:28[/i] ][/size]
Numer nie jest dla mnie tak istotny ... wiec nie mam problemu ze zmina. Aktualny numer mam juz rok w Orange i cos mnie ostatnio natchnilo, zeby zmienic siec i numer... Dlatego wlasnie planuje zmiane na Plusa

[/quote]
Koleś, naucz się pisać poprawnie posty. Bo już mnie to zaczyna irytować.
TO CO BARANIE ?!!?!?!!? OD KIEDY TY WIEśNIAKU MASZ UCZULENIE NA CZYJEś LITERóWKI ?!!?!?!!? NIE MASZ CIULU KOGO WNERWIAć????? kultury trochę wobec zamiejscowych...

.
A teraz tak, jedziemy poprawiać błędy w informacjach:
1. Najtańszy starter z taryfą EASY kosztuje 9zł. brutto.
KIEDY żEś BYł OSTATNIO W SALONIE PLUSA?! Ja kilka dni temu
A pozatym:
SIMPLUS wcale nie jest taki najgorszy. Wiele osób go używa

" . Moja odpowiedź : jeśli dla ciebie wiele znaczy dużo to

w ogole masz od tego siedzenia przy pc niepoukładane.
"Jak ktoś dzwoni tylko do PlusGSM i SMSuje to jest wręcz najlepszy. W ogólę ostatnio stragedia Polkomtela coś właśnie idzie w kierunku pre-paid."
A powinna w innym . Zasięg w Malopolsce se muszą poprawić

Uważam że sim+ jest całkiem atrakcyjny. Zwłaszcza z tymi "wolnymi numerami"
Wiesz co ?? przecie stara teoria sieci Heyah mówi : ''Jeśli jest cos na chwilę , to nie ma sie co do tego zapalać '' . Radziłbym D@rio jej użyć

[/quote]