Ja dzisiaj odebrałem swój starter z przeniesionym numerem z TakTaka przed 12 w salonie Play. Ledwo co konsultant wpisał dane do systemu, już przyszedł sms z podziękowaniem za wizytę w salonie na numer w TT. Za chwilę następny, że mam jutro włożyć starter Play do telefonu i już będzie działał numer w Play. Załatwienie startera trwało chwilę. Od początku chciałem ten za 30 zł, bo bonus przy nim jest większy.
osachorzow, u mnie system nie chciał przyjąć ponownie wniosku o przeniesienie numeru, bo ciągle w systemie był pierwszy niezamknięty, który Era odrzuciła. Ruszyło się dopiero po błyskawicznej reakcji Gruszki. Żeby złożyć drugi wniosek, chodziłem 3 dni do salonu Play i odwiedziłem go w tej sprawie w sumie 5 razy. Żeby było śmieszniej, to najbliższy salon mam prawie 40 km od domu i najpierw załatwiałem przeniesienie numeru przy okazji, bo i tak bywam prawie codziennie we Wrocławiu, ale w końcu byłem zmuszony jeździć specjalnie tylko do salonu, żeby cokolwiek załatwić. Uparłem się na to przeniesienie numeru

Nie zależało mi jednak aż tak bardzo na czasie, bo z Play korzystam już od pół roku na innym numerze, a ten przeniesiony dam osobie w rodzinie.