• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#323320  autor: yanek
 16 mar 2009, 18:05
Coś się w temacie prepaid ruszyło, mam tylko nadzieję, że PTC bardziej przemyśli ewentualne roszady w TakTaku (o ile w ogóle coś mają zamiar zmieniać)
kozak pisze:pfff/// do play 68gr/min! ta cena jest dla zysku czy żeby się odegrać? :wink:
kozak, ta cena jest spowodowana stawkami MTR - po prostu heyah nie chce dokładać do połączeń z Play. (chociaż przy połączeniach w szczycie chyba i tak będą kilka groszy w plecy)

Sprzedam NOWE google GALAXY GEAR VR Lite http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 15#p853315

#323393  autor: biotyt
 16 mar 2009, 22:31
Moim zdaniem to duże mydlenie oczu by było co reklamować w trakcie kampanii Play Fresh. Z tego co poczytałem o nowej ofercie Heyah to nie pakiet, a usługa obniżająca stawki. Należy wydać puste 5,90zł miesięcznie by mieć stawkę 25gr/min lub doładować za 50 zł raz na miesiąc by można ją aktywować za darmo. Play wygląda nadal dużo lepiej bo oferuje szereg niewykluczających się usług.

biotyt

#323404  autor: Claudec
 16 mar 2009, 23:15
Tak wiec wydając 5,90zl oddajemy to co zaoszczędziliśmy na "tańszych" połączeniach.
Człowiek tylko myśli że ma taniej, jeśli mało dzwoni to jeszcze ma drożej :|
Play Fresh wygra ta batalie ponieważ ma taryfę prosta i przejrzystą!
Swego czasu Heyah była taka sama, mam nadzieje że się poprawia w przyszłości.

#323433  autor: pacyna
 17 mar 2009, 10:10
thonka pisze: to rownie dobrze w play darmowe smsy za doladowania czy choby pakiet 100 miniut na stacjonarne i w sieci tez moga wylaczyc w kazdej chwili.
jedno i drugie to tylko promocja.
Jednak cena za sms 9gr bez pakietów i tak jest nie do pobicia :-D

#323582  autor: Janeq
 17 mar 2009, 21:46
Czyli potwierdza się to co mówiłem wcześniej. Może jak heyah zbierze się do kupy to wykombinuje coś ciekawego. Na razie jednak oferta play jest górą.