Też mogę dołożyć swoje 3 grosze.
Jakiś czas temu.Wysłałem swoje dane personalne, na darmową kartę SIM.
Hmmm...mój kumpel dostał w miarę błyskawicznie ,natomiast ja nie dostałem. Więc dałem sobie spokój z darmowymi kartami z ORANGE.
Jak kupiłem starter NOG w kiosku za 5 zeta ,i aktywowałem to co chciałem aktywować. Jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się ,że zamiast 60 groszy do wszystkich nabijało mi po 80 !!! (sic) Było to jakieś 2 lata temu, pisałem nawet reklamację.
Ale nie dostałem odpowiedzi na moje żale. Też dałem sobie spokój ,bo nie mam czasu i
chęci na psucie sobie nerwów.
Obecnie (z początkiem bieżącego roku) zmieniłem taryfę na POP'a, i jakoś jadę na tej pomarańczy, tak więc mój kolego nie jesteś osamotniony w swoich żalach i pretensjach. A już nie wspomnę o ICH ''spamie'' -czytaj reklamach sms. ''Ściągnij nową grę'', lub ''wyślij swojej ukochanej na walentynki...'' FOR GOD SAKE !. Mam jeszcze ponad 60 zł na koncie (nie to żebym się chwalił) więc muszę to jakoś wykorzystać. No i chyba spierniczam do nowego PLAY'a-(fresz). Chociaż jakoś nie mogę się przekonać do tej marki, ale oferta jest diabelnie kusząca no i nadajników im trochę przybyło na mojej wiosce-LOL.
Po 3 latach abonamentu w PLUSKWIE ,i 2 lata W ZDZIERZE, nabyłem nieco wiedzy i doświadczeń co do telefonów na umowę. (nigdy więcej cyrografów !!!)
Więc jadę na POP'ie bo 12 miesięcy numer telefonu jest ważny, i moi szaleni znajomi, którzy ,też jak wariaci migrują raz do HEYAH ,raz do SIM+, no i raz po zaz do POP'a, i znów najwięcej znajomych mam w ORANGE (bo najtańszy koszt utrzymania numeru) -nie licząc obecnej oferty PLEJKI.
Pozdrawiam wszystkich Maniaków technologii GSM
PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.