bolek2004 pisze:I tak cud że sim+ pierwszy zareagował na play fresh ale można się było spodziewać że będzie to pogmatwana oferta i nie koniecznie opłacalna, jedyny plus to taki że z tego co piszą przenosi na najnowszą platformę gdzie można mieć roaming i gprs na raz aktywny, niewiem jak z doładowaniami bo jeśli tak jak do tej pory to i tak nieźle wychodzi bo przy doładowaniu 100pln dostajemy 15pln do wszystkich czyli koszt minuty spada. Na tym koniec plusów. Wg mnie i tak z play fresh a nawet ze starą play kartą nie ma co się równać jeśli chodzi o minutę do wszystkich.
jak kupujesz w jakiejs zabce to tyle zaplacisz, z allegro lub w specjalnych sklepach mozesz kupic karte 115zl za 90 ,a 180 za 130-140 max wiec mozna sobie odliczyc to od minuty iwychodzi tanio w erze chyba czy heyah mozna jeszcze tylko zyskac jak sie duzo na raz kupi mi tam pasuje 29 gr. do wszystkich lipa ze 72 do play bo teraz jest tylu operatorow i tyle osob zmienia numery itd. ze niewiadomo do konca na jaka siec sie dzwoni, ja mam simplusa od 10 lat i jestem zadowolony i niemam zamiaru zmieniac pod wplywem jakiejs reklamy zreszta z pracy moge sobie za darmo dzwonic a tak to duzo nie dzwonie a jak dzwonie do kierowcow co jezdza po wojewodztwie to co kto ma orange to odrazu problemy z zasiegiem i niech nikt nie wmawia ze orange ma taki zasieg jak plus ,poczytajcie sobie na wikipedii plus ma najwiecej stacji bazowych potem era a potem orange ,orange to siec dla gimnazjalistow i innych osob niemajacych w wiekszosci pojecia o telefonach z symbianem itd. kupuja jak to mawiaja orange 5 bo na wiecej ich nie stac jak bym mial miec orange czyt.idea to wole niemiec w ogole komorki , ogolnie glownie przez neta sie kontaktuje wiec jesli chodzi o neta to od ponad roku plus mial najtansza transmisje danych teraz dopiero konkurencja obniza ceny jak ktos ma plusa to polecam udzial w konkursach na stronie plus.pl wygralem kilka filmow dvd i kosmetyki, udzial nic nie kosztuje , co z tego ze sobie kupisz play skoro ludzie z innych sieci beda mieli do ciebie drozej i to ich zniecheci , swoja droga niewiem co to za podzial np jak w tej gownianej tu biedronka wszedzie do samo a do play drozej ,chore jak dla mnie to jest