orangeman pisze:Dzisiaj o 20:35 kolejny sms z numeru 72555 jeszcze w prezencie zakładka wap

.
Ja tam sobie wyłączyłem odbiór zakładek WAP w telefonie.
Dzięki express100. A w playu dostajesz reklamy ?
Czasami przysyłają, ale to naprawdę musi być święto w porównaniu do tego SPAMu w Orange.
ewelina86 pisze:wstukaj se ten numer w google i się dowiesz skąd ten spam: PAPLA.PL

Oni też mi przysyłają ;/
ewelina86 pisze:I weźcie nie ściemniajcie, że Wy tacy święci i nietykalni, bo kazdy daje sie w to wkrecic, tylko przyznać się do tego nie ma komu.
Wystarczy wyslać bezmyślnie byle co, pod byle jaki numer, co wiaze sie jednoczesnie z wyrazeniem zgody na przetwarzanie danych i otrzymywaniem tego typu śmieci.

Naprawdę jeszcze nigdy nie pobierałem żadnej tapetki ani dzwonków lub jeszcze innego G, które do niczego dobrego nie służy...
ewelina86 pisze:Ba! A najlepsze, że to na pewno Operator samoistnie wysyła i pisze z Waszych komórek smsy pod te luksusowe serwisy, co by Wam na złosc potem porobić w wolnych chwilach i powkurzać w nocy podczas snu

Ehh.. Do mnie w nocy nic nie przysyłają, na szczęście. Najwcześniej tak ok 9 rano, najpóźniej do 21-22. Tutaj mają szczęście.
Owszem, wysyłałem SMSy premium za 1,22 PLN. Tylko gdzie.. Niech no pomyślę.. Aaa już wiem! do Orange- Programu Profit, aby mi doładowali konto

Tylko ja tez mam pytanie- mam dużo kart Orange, kupiłem telefon dla mamy na prezent- włożyłem do niego kartę Orange, któraż to nigdy nie była doładowywana, tylko 15 PLN wygadałem, które dali "na start. I co? I to, że wczoraj dostałem 2 wiadomości na ten telefon, na swój w piątek dostałem aż
7 wraz z zakładkami WAP!
Ja się boję, że jak poproszę ich o zablokowanie tych serwisów, tego SPAMu, usuną mnie z programu profit