• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#281972  autor: michalek94
 08 sie 2008, 18:41
hehe szoluuu A jak teraz przeglądałem oferty to zaciekawiło mnie NOG. Bo ja mam na telefon max 20zl miesiecznie :( i dlatego biore 50/3 i pare zloty zostaje. A czytalem że jak doładuję w Orange GO za 100zl (co starcza na 5 mies, czyli 20zl miesiecznie) to mam sms za 1gr, a minutę rozmowy za 20gr czy jakoś tak. Do kogo to obowiązuje? Bo zastanawiam sie nad tym. Czy to jest jakas chwilowa promocja? I czy te stawki są do wszystkich sieci i czy na 30 dni czy na 150?

#282151  autor: marcinb
 09 sie 2008, 20:02
michalek94 pisze:jak doładuję w Orange GO za 100zl (co starcza na 5 mies, czyli 20zl miesiecznie) to mam sms za 1gr, a minutę rozmowy za 20gr czy jakoś tak. Do kogo to obowiązuje? Bo zastanawiam sie nad tym. Czy to jest jakas chwilowa promocja? I czy te stawki są do wszystkich sieci i czy na 30 dni czy na 150?
Dokładnie tak jak napisałeś - przy doładowaniu za 100 zł takie są stawki, ale tylko do Orange i na stacjonarne (albo AŻ do Orange i na stacjonarne :) )
To nie jest chwilowa promocja tylko stałe zasady Nowego OrangeGO.
Wg mnie to są stawki na 5 miesięcy... /lub do następnego doładowania jeśli będzie wcześniej/
Minusem tej oferty jest to, że nie ma innych usług pomniejszających koszty jak np. 3po3 w OrangePOPie.

A do koleżanek z 36.6 możesz wysyłać smsy (będąc w domu) z MultiBoxa :) (dodając przed numerem 0048 dostaną smsa tak jakbyś go wysyłał z komórki własnej - czyli z Twoim numerem.)

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#282153  autor: michalek94
 09 sie 2008, 20:13
Nie bo nie zawsze mam dojście do neta. Czyli NOG też odpada :evil:

#282306  autor: Anastasia
 11 sie 2008, 11:48
andiw pisze:Pakiety w Heyah wprowadzili stosunkowo niedawno, zatem nie znikna raczej. do tego po wprowadzeniu tych nowych 5 pakietów opisanych prze Figerande, pozostawiono mozliwośc korzystania ze starych. Zatem i teraz może byc podobnie. Ja bym brał Heyah, i już!
Moi znajomi falami przenoszą sie do Heyah, ja miałam dystans ale chyba jednak czas się przenieśc. Właściwie chciałam przez kilka lat sprawdzic wszystkie sieci. Jakiś czas byłam w Plusie, później w Orange a teraz czas na Erę. No i sprawdzę Heyah. Np znajomi czy rodzina nie mają problemu z zasięgiem będą w Erze (różne odnogi tej sieci). :D
A skoro teraz weszły takie fajne oferty to nic tylko korzystac. :wink: