• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#274649  autor: Gordian
 02 lip 2008, 13:11
Wprawdzie też korzystam z ,,wybranego numeru", ale nie prowadzę tak długich i późnych rozmów jak Ty. Zatem nie miałem podobnych problemów.
Ostatnią rzeczą jaką mogę doradzić na przyszłość, to pisanie w podobnych przypadkach na kontakt(at)heyah.pl. Tam też można składać reklamację, no i nie zapłacić przy okazji za połączenie.
Pozdrawiam!

#275836  autor: marcus1990
 08 lip 2008, 23:15
ja miałem coś takiego że dlatego że użyłem "wybranego numeru" w dwie strony żeby uzyskać 6 h po 1 h dostałem smsa że naruszyłem regulamin i te karty zostały zablokowane. Nie wiem gdzie to jest zawarte w regulaminie...

#275864  autor: Wiktor74
 09 lip 2008, 08:27
marcus1990 pisze:ja miałem coś takiego że dlatego że użyłem "wybranego numeru" w dwie strony żeby uzyskać 6 h po 1 h dostałem smsa że naruszyłem regulamin i te karty zostały zablokowane. Nie wiem gdzie to jest zawarte w regulaminie...
No to widzę że to nie koniec niespodzianek jakie mnie czekają...
Mam też wykupiony starter specjajnie tylko do jednego celu, tzn żeby dzwonić do jednego numeru i tamten numer tak samo żeby dzwonić tylko do mnie :)
Teraz już wiem czego mogę się spodziewać :?

...jeśli tylko mogę, zawsze chętnie pomagam...

kupię nokię 5800 nową, gwarancja producenta, bez locka

#275895  autor: marcus1990
 09 lip 2008, 11:25
...z tego co przeczytałem doszedłem do wniosku że wystarczy że zarejestruje obie karty (tylko pytanie: czy mogę obie karty zarejestrować na siebie?)

#275917  autor: frigerda
 09 lip 2008, 13:20
Chyba najlepiej, jesli napiszesz do heyah ze swoimi problemami. Albo przeryj regulaminy- coś tam powinno być na ten temat, skoro masz tego typu problemy.

#287802  autor: bharati
 11 wrz 2008, 13:27
noo te pakiety w przebieraj wybieraj to fajny wachlarz mozliwosci
ale dlaczego nie mozna w obie strony?