• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#265786  autor: biotyt
 12 maja 2008, 14:36
kwas666 pisze:doladowalem wczoraj za punkty profit konto.niedawno przeszedlem z pop do orange music.czy te punkty sie licza w orange music.bo jak narazie konta mi nie doladowalo czekam od wczoraj od godziny 21.
Tak, w Orange Music można wymieniać Punkty Profit na doładowania jednak należy pamiętać, że w większości przypadków te doładowania nie są objęte promocjami, np. nie dostaniesz do niego darmowych SMS-ów pomimo że doładowanie było dokonane wcześniej niż przed 31 dniem od poprzedniego.

biotyt

#265831  autor: DejwiD
 12 maja 2008, 18:43
chyba sie nie licza, jutro powiem Ci na 100% chyba bedziesz musial zadzwonic pod nr *300

#265837  autor: cesarz
 12 maja 2008, 19:12
,,DARMOWE SMS-Y są tylko za systematyczne doładowania do 30 dni kwktą minimum 25zł :? .Jeśli masz środki zpunktów PROFIT TO POWINIENEŚ WYKUPIC PAKIET SMS . Do 31 maja sms-y są do wszystkich sieci a dalej zobaszymy ( wcześniej promocja była do końca kwietnia )

CNN

#266136  autor: Matyk
 14 maja 2008, 17:18
Nie przepadam za siecią Orange ale muszę przyznać że ta oferta mi się podoba :D

[ Dodano: 2008-05-15, 15:18 ]
Mulder pisze:Parę pytań:
1. Czy jak wyślę smsem pod 880 kod z doładowania żeby dostać gratis na promocyjne konto to dostanę te darmowe smsy?
2. Czy po doładowaniu za punkty profit lub z bankomatu dostaje się darmowe smsy?
bonus smsowy nie jest przyznawany za doładowania zrealizowane przez:
- punkty Profit,
- usługę Doładowania z Telefonu z Rachunkiem,
- Przelew SMS,
- karty zdrapki SMS Orange Ekstraklasa,
- konsultanta (doładowania reklamacyjne).

Doładowania wykonane poprzez numer 880 są objęte bonusem za regularne doładowywanie konta. Jest on przyznawany za doładowania minimum co 31 dni kwotą nie niższą niż 25 zł.

#269139  autor: Vieslav
 01 cze 2008, 14:13
Jak sprawa prezentuje się w czerwcu? Na stronie Orange nadal wisi info o darmowych esach za doładowanie do wszystkich sieci i o esach po groszu do wszystkich sieci. Po wysłaniu smsa "Ile" pod 122 dostaję informację, że pozostałe smsy mogę do wszystkich sieci wykorzystać.

#269171  autor: biotyt
 01 cze 2008, 19:15
Mulder pisze:Jak sprawa prezentuje się w czerwcu? Na stronie Orange nadal wisi info o darmowych esach za doładowanie do wszystkich sieci i o esach po groszu do wszystkich sieci. Po wysłaniu smsa "Ile" pod 122 dostaję informację, że pozostałe smsy mogę do wszystkich sieci wykorzystać.
Pewnie dopiero jutro się dowiemy o przedłużeniu lub zakończeniu tej promocji. Informacja może być na stronie, ale wiążący jest regulamin, a tam jest jasno napisane, że do 31 maja obowiązuje promocja. W weekend administratorzy strony pewnie nie pracują dlatego informacja nie została usunięta. Nabyty pakiet w trakcie promocji można wykorzystać do wszystkich sieci nawet po zakończeniu promocji ponieważ tak stwierdza jej regulamin.

biotyt

#269333  autor: jablo
 03 cze 2008, 00:58
Promocja w Orange Music dotycząca pakietu smsow do wszystkich sieci została przedłużona do odwołania
Ostatnio zmieniony 03 cze 2008, 13:21 przez jablo, łącznie zmieniany 1 raz.

#269340  autor: Vieslav
 03 cze 2008, 09:13
A to miła niespodzianka ze strony Orange :-) . Mam nadzieję, że pakiety sms również przedłużyli, bo na stronie nadal wisi info, że po groszu do wszystkich sieci.

#272066  autor: Wiesiu79
 17 cze 2008, 17:08
Obecnie korzystam z Go, zastanawiam się nad przejściem na ta ofertę i mam pytanie do osób korzystających z Music: czy jeżeli po doładowaniu za np. 25 dostanę te 200 smsów do wszystkich oraz będę posiadał środki na koncie dodatkowym do wykorzystania w orange to przy pisaniu smsów do orange najpierw ubywa z tego pakietu czy z konta dodatkowego?

#272068  autor: cesarz
 17 cze 2008, 17:21
:) Chyba przy pierwszym doładowaniu nie dostaniesz pakietu sms. Pakiety dostaje się za SYSTEMATYCHNE DOŁADOWANIA . Sms-y schodzą pierwsze z BONUSA -200sms , 500sms i 100sms , jeśli je wykorzestasz dopiero zaczynają zchodzić z PAKIETYU WYKUPIONEGO ZA 6ZŁ- 600SMS. Jeśli doładujesz się np. 50zł to aby dostać sms-y do wszystkich sieci , musisz doładować się w ciągo 30dni a nie 90dni. Możesz tylko wykupić pakiet sms do WSZYSTKICH SIECI za 6zł na 30dni. :D

CNN

#272069  autor: Btk_Tomas
 17 cze 2008, 17:26
A czy po przejściu z NOG na Music przejdzie kasa która jest na koncie bonusowym???

#272071  autor: cesarz
 17 cze 2008, 17:36
Powinna przejść , bo bonusy są w POP, Go i starych taryfach . Nie przechodzą tylko pakiety 3po3, sms-y wykupione w pakiecie itp.

CNN

#272077  autor: widex
 17 cze 2008, 18:36
W jakimś regulaminie pisało, że podczas zmiany taryfy pozostają te usługi i zniżki, które dostępne są w nowej taryfie

#272120  autor: cesarz
 17 cze 2008, 20:46
Zostają tylko dodatkowe środki np. z doładowania z telefonu z rachunkiem 20%, promocyjne doładowania np.od dziś do 20 czerwca za 50zł dodają bonus 10zł i te 10zł przechodzi wraz ze zmianą na Musik i jeśli usługi się pokrywają w obu taryfach , tu chyba nic nie jest takie same. Stawka rozmów inna, sms-y do wszystkich sieci a nie tylko w orange. Pierwsze doładowanie po przejściu powinno być z karty zdrapki i dostaje się pakiet sms do wszystkich sieci na 31 DNI. ( pomyliłem się pisząc wyżej ).Jeśli pierwsze doładowanie nastąpi za punkty PROFIT , DOŁADOWANIE Z TELE Z RACHUNKIEM , DOŁADOWANIE PRZEZ SMS , KARTA ZDRAPKA ORANGE EKSTRAKLASA NIE DOSTANIE SIĘ SMS-w do wszystkich

CNN

#272249  autor: adiq1033
 18 cze 2008, 16:37
+ dla Orange. Jaka jest stawka za minutę w sieci, poza nią i na stacjonarne ? Muszę doładowywać konto co miesiąc w przeciwnym wypadku promocja wygasa ? Przy doładowaniu za 50zł, 10 otrzymuję za darmo, jako bonus. Podczas zasilenou konta za 100zł, otrzymuję...30zł ?

#272264  autor: cesarz
 18 cze 2008, 18:35
Stała stawka 65gr do wszystkich , TARYFA DLA TYCH CO LUBIĄ SMS-OWAĆ. Przy doładowaniach 25, 50 ,100zł +10. Bonusy są od czasu do czasu a nie na stałe. 20% dostaje się TYLKO przy doładowaniu telefonu z rachunkiem 25+5,50+10,100+10 +20zł

CNN

#272278  autor: Vieslav
 18 cze 2008, 19:49
Muszę doładowywać konto co miesiąc w przeciwnym wypadku promocja wygasa ?
Jeśli nie doładujesz w ciągu 31 dni to nie dostaniesz darmowych smsów, ale promocji nie tracisz. Kolejne 31 dni będzie liczone po dokonaniu następnego doładowania i jeśli się wtedy wyrobisz to dostaniesz darmowe smsy. Zawsze jeszcze można kupić pakiet 600 smsów do wszystkich sieci za 6 zł.

#272315  autor: adiq1033
 18 cze 2008, 22:15
Rozglądam się za prostym numerem na allegro :) Dziękuję za doiformowanie mnie ;)

#272478  autor: pff
 19 cze 2008, 18:31
adiq1033 pisze:Rozglądam się za prostym numerem na allegro :) Dziękuję za doiformowanie mnie ;)
moja mama cierpliwie i za darmo ze strony Orange zamawia fajne numery (mi np wykombinowała swego czasu taki z datą moich urodzin) więc zacznij od ich strony ;)

plasticzkom stop :D

Motorola V2288 -> Alcatel OT511 -> SE K700i + nokia 3110 :D -> Alcatel E801/SE K700/Samsung E900 ;)

#272518  autor: nicram
 19 cze 2008, 19:44
pff pisze:
adiq1033 pisze:Rozglądam się za prostym numerem na allegro :) Dziękuję za doiformowanie mnie ;)
moja mama cierpliwie i za darmo ze strony Orange zamawia fajne numery (mi np wykombinowała swego czasu taki z datą moich urodzin) więc zacznij od ich strony ;)
Potwierdzam. Ja również ze strony Orange bardzo, ale to bardzo ;-) ładny numer znalazłem. Pamiętam że jak go zobaczyłem [wpisując odpowiednie cyferki :P ] powiedziałem sobie że nie ważne z jakiej sieci teraz korzystam, to muszę zmienić numer na ten co znalazłem :D . Jak będziesz szukał - to jak znajdziesz coś ciekawego to sobie go zapisz np. na kartce, tylko pamiętaj że jak go nie zaznaczysz że chcesz go nabyć to później może on zniknąć [choć nie musi taka sytuacja wystąpić], oczywiście może on następnego dnia powrócić na stronę. Ja tak miałem że jak znalazłem swój mimo że mi się bardzo spodobał, to szukałem szczęścia dalej i za jakąś chwilkę powróciłem do tej kombinacji co chciałem,- patrzę a tu go nie ma... Normalnie się załamałem i nie mogłem sobie darować że go nie zamówiłem. Następnego dnia wszedłem sobie na stronkę i darem losu pojawił się znów i w tym momencie już się nie zastanawiałem! :P

Zamawiając przez orange.pl dostaniesz oprócz samego numeru:
*120 zł gratis na wszystko w Orange [przy pierwszych 12 doładowaniach kwotą minimum 25zł dostajesz 10zł do Orange]
*1200 SMS-ów przez cały rok do wszystkich sieci [100 SMS-ów miesięcznie do wszystkich sieci za pośrednictwem orangeonline.pl, usługa Multi Box GOLD - za darmo przez okres 12 miesięcy]