• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#245629  autor: tomko111
 14 sty 2008, 11:34
niccos pisze:Hehe, no właśnie :) A co by nie powiedzieć o plusie, to promocje mają często i to całkiem konkretne. Ja korzystam głownie z pakietów na smsy. A wyprzedaż rządzi się swoimi prawami, dlatego warto brać, póki przecenione modele jeszcze są :D
Ale w Playu jest stawka do wszystkich sieci najtaniej na rynku. Dodatkowo na kartę są SMSY za darmo. Co mi z tego np. że mogę rozmawiać w Plusie za 5 gr/min na stacjonarne i do Plusa skoro do innych sieci jest tam 70gr, czy tam więcej jak w playu prawie połowę mniej?

#245683  autor: Alek06
 14 sty 2008, 15:51
niccos pisze:Hehe, no właśnie :) A co by nie powiedzieć o plusie, to promocje mają często i to całkiem konkretne. Ja korzystam głownie z pakietów na smsy. A wyprzedaż rządzi się swoimi prawami, dlatego warto brać, póki przecenione modele jeszcze są :D

Popieram.Od 7 lat jestem w Plusie, był to Simplus, abonament i Simplus teraz własnie poważnie rozważam czy nie brac mixa,bo w sumie zero abonamentu-oznacza ze nic mnie nie ogranicza , a i w takich promocjach jak ta bardzo duzy wybór telefonów za 1 zł.

#245914  autor: iSiO
 15 sty 2008, 18:09
A ja mam takie pytanie, w reklamie słyszałem "promocja dla nowych i obecnych klientów", zostało mi 14 doładowań w mixie, czy mogę sobie wziąć nowy telefon teraz na ta umowe i mieć np 14+24 doładowania? Czy jak to jest teraz?

#245922  autor: user_delete3
 15 sty 2008, 18:42
iSiO pisze:obecnych klientów
iSiO pisze:Czy jak to jest teraz
Ta promocja obejmuje również klientów którzy przedłużaja umowę

#245952  autor: Kaczy
 15 sty 2008, 20:09
czy mogę sobie wziąć nowy telefon teraz na ta umowe i mieć np 14+24 doładowania? Czy jak to jest teraz?
Musisz doładować wszystkie doładowania, aby móc przedłużyć umowę. Albo doładować 9 razy i liczyć, że trafiłeś do testów i zaproponują Ci przedłużenie umowy. Wtedy wchodzi opcja 5 zaległych doładowań + nowe doładowania.

...::: Made for loneliness :::...

#245982  autor: syrenka
 15 sty 2008, 21:10
moja kolezanka korzystała w tamtym roku z wyprzy i była zadowolona. ale patrząc obiektywnie, jak teraz się skorzysta z tych 90% zniżek to kto (a szczególnie osobka mająca wiele znajomków w plusie) by nie był zadowolony hhia

#247152  autor: niccos
 23 sty 2008, 14:48
iSiO,i tak Ci się będzie opłacało. Będą wakacje, wydatki na koma rosną, to sobie doładowania zrealizujesz za pewno. Ja tam wolę doładowywać, nić dzwonić sobie na luzie cały miesiąc w abonamencie a potem dostać rachunek, że oczy w słup stają...

#247244  autor: syrenka
 23 sty 2008, 22:27
kurcze, a w mixie w wielkiej wyprzy kolejna odsłona i tym razem jak pisze telepolis: "Nowością jest wprowdzenie do oferty telefonu LG KE970 Shine. Drugą nowością jest zestaw Huawei Plusfon 401i z kartą pamięci 1GB." ładne oferty dają, shine za pare złotych i to w mixie gdzie podpisuje ise umowe na ilość doładowań a nie czas, daje rade plus