Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Mi też się tak właśnie kojarzy, że właściwie to jest to samo, ale mam nadzieję, że nowe przyniesie sporo niższe stawki poza sieć oraz, że usługa wybranych numerów nie będzie się wykluczała z pakietami w sieci jak to ma miejsce w TakTaku czy Simplusie. Na tym drugim zależy mi szczególnie. Oferta w takim kształcie odpowiadała by mi jeśli np. zasady pakietów pozostały podobne i nie było żadnych udziwnień jak to jest w Simplusie. Sądzę, że niebawem się ujrzymy coś korzystniejszego niż teraz, może nie powalą mocno konkurencji, ale przynajmniej zaprezentują coś czego by się chciało używać, a nie z przymusu bo znajomi mają Orange.corner pisze:Więc wygląda to na starego POPa z nowymi stawkami podstawowymi. I z nowymi nazwami usług.
Ja też się nie mogę doczekać. Na razie co do stawek to nic nie wiadomo. Na stronie Orange nie ma już POPa w zakładkach, a widnieje Orange POP. Jak na razie to tylko taka zmiana. Z Orange On-line zniknęła możliwość zmiany taryfy. Nie ryzykowałem zmiany ponieważ mam jeszcze pakiety w POPie. Sądzę, że będę zadowolony z nowej taryfy i spełni moje oczekiwania. Miałem przechodzić do Play, ale Orange jednak wygra, bo będę miał pewnie jeszcze taniej w sieci ze swoimi znajomymiTh0mas pisze:Ale jakie te stawki? Boże ja już się nie mogę doczekaćTeż nie mogę się doczekać nowej oferty Playa.
Moim zdaniem Trzy po Trzy powinno być jednocześnie dostępne z POPGadane. To by była porażka gdyby te usługi się wykluczały, bo w TT czy Sim+ są one dostępne jednocześnie.marektomek pisze:Podejrzewam że ta nowa stawka do wszystkich będzie taka jak w nowym orange go (60 groszy minuta, 18 sms). pakiety sms za grosz, minuta w sieci w pakietach po 20 groszy no i 3 numery jak sama nazwa wskazuje po 3 grosze za minute (3 po 3). Oczywiście 3 po 3 wykluczają się z pakietami w sieci i za aktywację bedzie sie płaciło, aktywacja na miesiąc. Dobrze by było gdyby pakiety sms były wymienne na mmsy. Oczywiście pakiety terminowe.
Ogólnie mówiąc to co teraz tylko odświeżone
Zobaczycie o ile sie pomyliłemale podejrzewam że nie o wiele
to samo mi przyszło na myślbabeo pisze:Oj musieliby się mooocno postarać żebym powrócił do POPa z Nowego Orange Go
Dobrze myślisz nikt Ci nie udzili takich informacji przed momentem pojawienia się tej oferty oficjalnie.telemaniak93 pisze:Włąsnie wruciłem z Salonu orange lecz nic konkretngo sie nie dowiedzialem powiedzieli mi ze nic nie wiedza ja mysle ze oni poprostu nie chca nic powiedziec
a ja myśle ze jednak nie wiedzą. nie jeden i nie dwa razy już ładne panie w salonie orange odemnie dowiadywały się o różnych promocjach i ofertach. Ich wiedza sprowadza sie do strony orange a i z tym nie są na bieżąco.telemaniak93 pisze:ja mysle ze oni poprostu nie chca nic powiedziec