• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#185999  autor: matej
 24 maja 2007, 13:38
D@rio pisze:Avon jest zapewne klientem korporacyjnym PTK Centertel stąd, powstał taki projekt na zainicjowanie nowego, własnego MVNO
Avon jest klientem korporacyjnym nie tylko PTK Centertel, ale także Ery, skąd całe grono Okręgowych Menedżerów Sprzedaży swego czasu miało specjalną ofertę na zakup abonamentu, potem był epizod z Plusem. Patrząc z kolei na operatorów stacjonarnych to Avon od dłuższego czasu ma ścisłą współpracę z Netią (łącza przesyłu danych, internet, linie 080x, stacjonarne - zarówno w Avon Cosmetics Polska i Avon Centrum Usług Finansowych w Warszawie, jak i Avon Operation Polska w Garwolinie), co może dziwić ze względu na rozpiętość różnych nie powiązanych z sobą operatorów, ale ten typ (Avon) tak ma, gdyż jak zmienia się w firmie kierownik zarządzający systemami to i następują inne zmiany mniej lub bardziej korzystne.

Jak będziesz chciał Dario to w sobotę będę miał luźny jeden starter myAvon, więc chętnie mogę Ci go odstąpić (mi już brakuje telefonów by korzystać z wszystkich kart :) ).
Daj znać na priv.

#186142  autor: Przemolog
 24 maja 2007, 22:26
Jak żem se przejrzał tę ofertę, to żem doszedł do wniosku, że gdyby Jeremy Clarkson prowadził jakiś "Top Dial" o telekomunikacji, to pewnie by takiego SIMa rozwalił młotkiemm, oblał jakąś perfumą z Avona i podpalił :-P

#186164  autor: Pawrzes
 24 maja 2007, 23:52
Dziś miała ruszyć kolejna wirtualna sieć telefonii komórkowej myAVON. Okazuje się, że start wirtualnej sieci jest równie wirtualny - w rzeczywistości dla kilkumilionowej rzeszy klientek ruszy dopiero za miesiąc. Konsultantki będą mogły realizować zamówienia na startery dopiero od 22 czerwca.
Startery pojawią się w oficjalnej sprzedaży w Katalogu Avon nr 8, który zacznie obowiązywać od 22 czerwca. Stąd praktyczny start sieci nastąpić może dopiero za miesiąc. Jedynie same konsultantki, że za złożenie zamówienia w obecnej (siódmej) kampanii o wartości przekraczającej 250 zł, mają w najbliższym czasie otrzymać dwa startery na potrzeby "służbowe".

Przedstawiciele sieci Orange, w której to sieci będzie działać myAVON powiedzieli wortalowi FKN.PL , że z ich strony nie ma żadnych opóźnień. Podobnie twierdzą przedstawiciele T&A Mobile Phones - dostawcy telefonów Alcatel wybranych przez Avon. Pierwsze dostawy aparatów Alcatel OT-C630 zostały zrealizowane zgodnie z zamówieniem Avonu.

Spróbowaliśmy dokonać zakupów w sklepie internetowym na stronie www.myavon.pl. Okazało się, ze pierwszym terminem, w którym można złożyć zamówienie na telefon, będzie 10 czerwca. Tak samo twierdzą konsultanci na infolinii Avon. Zamówienia na telefony będą przyjmowane i realizowane dopiero po 10 czerwca, a same karty SIM jedynie za pośrednictwem konsultantek.

Jednak zdaniem przedstawicieli operatora wirtualnego, wszystko dzieje się zgodnie z planem. "Nasze klientki wiedzą, że ofertę ogłoszoną i reklamowaną w czasie jednej kampanii, można kupić dopiero w następnej" - powiedziała wortalowi FKN.PL Monika Gołębiowska - rzecznik myAVON.
Źródło: fkn.pl

Pozdrawiam

#187196  autor: GND
 28 maja 2007, 17:30
Pawrzes pisze:
Ja tam kupię do kolekcji ale gdy pojawią się te startery np. na Allegro...
Dostałem już starter .... Są też na allegro do kupienia...

Obrazek

#187198  autor: GSM_Maniak
 28 maja 2007, 17:41
Nawet fajnie wygladają te karty sim :P Tez będe musiał sobie ją sprawić do kolekcji :)Ale też fajny jest napis " Łączy dzięki Orange " :D

#187301  autor: jahu
 28 maja 2007, 22:57
Amnie sie nie podobaja startery - nie beda mi pasowac do torebki - bo nie mam i nie nosze torebek :twisted:
Jak dla mnie to ta cala oferta tylko dla maniakow - kolekcjonerow kart SIM - moze da sie to opchnac tez gdziez za granica? ;)

#187437  autor: Irek
 29 maja 2007, 18:02
Parę klientek zapewne zdobędą ponieważ mają całkiem sporą sieć dystrybucyjną w Polsce. Co do tego czy się podoba czy nie podoba. Jaka to różnica.

"And one more thing..."

#311788  autor: express100
 20 sty 2009, 16:57
Czy można by dopisać w pierwszym poście "nową" taryfę z września 2008r.?
Bo to taryfa lojalnościowa.

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#311815  autor: cesarz
 20 sty 2009, 18:01
W myAvon jest program lojalnościowy - na starcie masz w sieci 39gr - poza sieć 69gr , karta sim aktywna od 3- 6 miesięcy - 25gr w sieci - poza sieć 65gr , karta aktywna powyżej 6 miesięcy 19gr w sieci - poza sieć 49gr. a sms-y 9gr w sieci - 14 poza sieć :D Stawki są bardzo dobre .

CNN

#311821  autor: express100
 20 sty 2009, 18:18
Przepraszam za górnictwo :wink:
Ale taryfa powinna pojawić się w pierwszym poście :(

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#311830  autor: cesarz
 20 sty 2009, 18:59
Taryfa lojalnościowa została wprowadzona 10 września 2008r. przeszła bez echa , myAvon działa chyba na zasadzie poczyt pantoflowej klientek.

[ Dodano: 2009-01-20, 19:06 ]
Doładowania to 5zł- wychodzące 2dni - przychodzące 7dni , 10zł wychodzące 5dni - przychodzące 15dni , 20zł wychodzące 30dni - przychodzące 60dni , 100zł wychodzące 150dni - przychodzące 270dni.

[ Dodano: 2009-01-20, 19:16 ]
Jest promocja - za drugie doładowanie ale musi to nastąpić w ciągu 21 dni za minimum 30zł ( czyli 100zł ) dostaniesz 10% - czy na wszystko czy tylko w sieci nie doczytałem się . Telefony to 2 Alcatele klapkowe + woda perfumowana.

CNN