• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#188423  autor: TomekO
 01 cze 2007, 20:04
jahu jest dokładnie tak jak piszesz nic nie przepada w takiej sytuacji - sprawdzone praktycznie i wynika to z zacytowanego fragmentu regulaminu. Konkretnie to mam jeszcze dzisiaj 5 zł z doładowania za 30 zł z 21 marca. Odnośnie bonusa jest analogicznie chociaż nie sprawdzałem praktycznie.

#188432  autor: jahu
 01 cze 2007, 20:26
Odnosnie bonusa jest tak:
j. Z zastrzeżeniem postanowień pkt. 2.4 l poniżej, Premia jest ważna przez 30 dni kalendarzowych od daty Doładowania.

l. Po przekroczeniu okresu ważności dla połączeń wychodzących, określonego w Tabeli nr 7, Użytkownik traci Premię i niewykorzystaną wartość Pakietu Złotówek.

#188462  autor: TomekO
 01 cze 2007, 22:27
2.4 k Każde Doładowanie, w związku z którym przysługuje Premia, dokonane przed upływem terminu ważności aktualnie przysługującej Premii, powoduje zwiększenie dotychczasowej Premii o przyznaną kwotę wynikającą z nowego Doładowania, a data ważności Premii jest liczona od daty nowego Doładowania.

#189914  autor: Eagle
 06 cze 2007, 17:04
Gdyby 30 zł w lajcie przechodziło przynajmniej na następny miesiąc, wówczas ok... ale po miesiącu przepadają? Toż to śmiech na sali! Dzięki Bogu, że o tym przeczytałem - chciałem jutro podpisać umowę na abonament lajt z Nokią 6151, jednak teraz szczerze podziękuję.

Oferta na kartę jest kapitalna - sam przenoszę się z Heyah do Play'a [Z numerem]. Narazie jednak muszę zarejestrować się w Heyah 8) by móc to zrobić... ależ to wszystko zagmatwane!

#189947  autor: PiKi
 06 cze 2007, 19:48
Eagle pisze:przechodziło przynajmniej na następny miesiąc, wówczas ok... ale po miesiącu przepadają? Toż to śmiech na sali!
Ale dzięki temu jest cena za min. 49 gr, a także dodatkowo dostajesz 10 zł.
A swoją drogą jeżeli nie jesteś w stanie wydzwonić 40 zł na miesiąc to po co Ci abonament?
Dla Ciebie idealnym rozwiązaniem jest oferta prepaid!!!

V2288 -> 3310 -> 3330 -> CMD J70 -> 3410 -> 6100 -> T630 -> k700i + patch -> k550i

#190049  autor: Eagle
 07 cze 2007, 07:48
PiKi pisze:
Eagle pisze:przechodziło przynajmniej na następny miesiąc, wówczas ok... ale po miesiącu przepadają? Toż to śmiech na sali!
Ale dzięki temu jest cena za min. 49 gr, a także dodatkowo dostajesz 10 zł.
A swoją drogą jeżeli nie jesteś w stanie wydzwonić 40 zł na miesiąc to po co Ci abonament?
Dla Ciebie idealnym rozwiązaniem jest oferta prepaid!!!
Masz absolutną rację - dlatego też rejestruję się w Heyah i przenoszę numer do Play'a, na kartę :wink: Od 10-go czerwca będę mieszkał i pracował we Wrocławiu, także na pewno zacznę więcej dzwonić - wówczas Play będzie idealnym rozwiązaniem 8)