• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#173210  autor: Kaczy
 12 kwie 2007, 09:14
tyron pisze:jeszcze 20... :/ musze poszukać gzieś ile ta kara wynosi... chyba ze ktos wie?
Takie rzeczy są w regulaminach :)
Kod: Zaznacz cały
W związku z ulgami przyznawanymi Użytkownikowi MIXPLUS przez Polkomtel w przypadku niewykonania przez Użytkownika MIXPLUS zobowiązań,
o których mowa w § 5 pkt. 1 a)-b) Regulaminu Użytkownik MIXPLUS zobowiązany będzie do zapłaty na rzecz Polkomtel kary umownej w wysokości 600
zł, przy czym niewykorzystana wartość konta nie będzie zaliczona na poczet kary umownej. Kara umowna zostanie naliczona Użytkownikowi MIXPLUS
po wygaśnięciu okresu ważności konta. Wysokość kary umownej będzie pomniejszana w zależności od liczby zasileń konta kwotą minimalną
dokonanych od dnia zawarcia Umowy do dnia wygaśnięcia okresu ważności konta. Użytkownik MIXPLUS będzie zobowiązany do zapłaty:
a) 100 % kary umownej jeżeli wygaśnięcie okresu ważności konta nastąpiło przed dokonaniem 12 zasileń konta kwotą minimalną,
b) 80% kary umownej jeżeli wygaśnięcie okresu ważności konta nastąpiło pomiędzy 13 a 18 zasileniem konta kwotą minimalną,
c) 60 % kary umownej jeżeli wygaśnięcie okresu ważności konta nastąpiło pomiędzy 19 a 21 zasileniem konta kwotą minimalną,
d) 40 % kary umownej jeżeli wygaśnięcie okresu ważności konta nastąpiło pomiędzy 22 a 24, 30, 36 lub 42 zasileniem konta kwotą minimalną.

...::: Made for loneliness :::...

#175095  autor: majusio
 18 kwie 2007, 13:23
Troszkę nawiążę do tematu. Jak przenoszę numer z ery do play to rzecz jasna muszę mieć 50 zł na koncie. A play coś płacę czy nie??

Kierownik

#175101  autor: zol82
 18 kwie 2007, 13:35
majusio pisze:Troszkę nawiążę do tematu. Jak przenoszę numer z ery do play to rzecz jasna muszę mieć 50 zł na koncie. A play coś płacę czy nie??

30zł za starter

#175118  autor: gm
 18 kwie 2007, 14:22
zol82 pisze:
majusio pisze:Troszkę nawiążę do tematu. Jak przenoszę numer z ery do play to rzecz jasna muszę mieć 50 zł na koncie. A play coś płacę czy nie??

30zł za starter
Ja podczas przenoszenia numeru do PLAY dostałem sam starter bez kwoty startowej i nie zapłaciłem w salonie nic.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#175121  autor: zol82
 18 kwie 2007, 14:26
Hmmmm, troche to dziwne. Ale całkiem możliwe.
Z tego co mi wiadomo to przy przenoszeniu numeru do prepaida, klient otrzymuje starter bez numeru z 30zł na koncie i tyle za niego płaci. ( nadawany jest nr. przenoszony)
Ew. osoba która sprzedała ten starter będzie musiała oddać te 30 zł z własnej kieszeni.
Pozdrawiam

#175123  autor: gm
 18 kwie 2007, 14:30
zol82 pisze:Hmmmm, troche to dziwne. Ale całkiem możliwe.
Z tego co mi wiadomo to przy przenoszeniu numeru do prepaida, klient otrzymuje starter bez numeru z 30zł na koncie i tyle za niego płaci. ( nadawany jest nr. przenoszony)
Ew. osoba która sprzedała ten starter będzie musiała oddać te 30 zł z własnej kieszeni.
Pozdrawiam
Zgadza się. Mój przypadek mógł być wyjątkowy, bo były same z tym problemy. Kolega płacił 30 pln i tyle samo miał później na koncie. Dla przenoszących numer proponuję mieć przy sobie 30 pln podczas wizyty w salonie PLAY.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)