może po prostu sprawdź i napisz. Zaspokoi to Twoją ciekawość, nie będziesz musiał po kilka razy pytać o to samo
.

ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Tylko co to za odświeżenie, skoro nowe pakiety zmuszają do instalowania jakiejś aplikacji, tak jakby nie można było umożliwić ich aktywacji poprzez stronę 24.play.
LuiN pisze:Desktopowa wersja Telepolis to ostatnia rzecz na której się skupiamy.
Play Proponuje jeszcze jednego szpiega w telefonie.unnameduser pisze: ↑02 sty 2019, 01:52
Tylko co to za odświeżenie, skoro nowe pakiety zmuszają do instalowania jakiejś aplikacji, tak jakby nie można było umożliwić ich aktywacji poprzez stronę 24.play.
U mnie GB na koncie zostały przedłuzone pakietem 20GB o kolejne 30 dni, a więc wnioskuję iż kumulacja i przedłuzenie ważności pakietu internetowego 20GB bedzie miała również miejsce w przypadku zakupu jakiegokolwiek pakietu z oferty Play na kartę.
Właśnie wczoraj dokupiłem za 5 zł 600 mb na 30 dni aby przedłużyć niewykorzystany pakiet świąteczny który miał ważność do 8 stycznia(zostało około 9 GB). Wieczorem było ok tzn. dodał te 600 mb do pakietu świątecznego i ważność pokazywał do 7 lutego. Jednak dziś rano zostało mi tylko resztki z tego 600 mb a świątecznych GB brak.
Czyli dobrze myślałem-mam potwierdzenie z BOKu Play iż internetowe pakiety cykliczne aktywowane jedynie poprzez stronę internetową 24.play.pl kumulują się co miesiąc z niewykorzystanymi pakietami z poprzednich okresów. Pakiety cykliczne aktywowane w aplikacji Play24 w telefonie NIE KUMULUJĄ zgromadzonych i niewykorzystanych pakietów z okresów poprzednich. Niech komuś nie przyjdzie do głowy że skoro więcej dają danych w cyklicznych pakietach w Play24 , to lepiej je aktywować:)GaduAirowiec pisze: ↑10 sty 2019, 12:28Z przytoczonego regulaminu nowych pakietów internetowych cyklicznych aktywowanych w aplikacji Play24 wynika ze niewykorzystane MB z pakietu przepadaja po 30dniach.
https://www.play.pl/resources/pdf/2018/ ... 122018.pdf
Pkt 10. Niewykorzystane jednostki z pakietu na transmisję danych przepadają
W regulaminie cyklicznych pakietów aktywowanych wg starej metody (na 24.play.pl) jest punkt dotyczący niewykorzystanych części pakietu które przechodzą na nowy okres po aktywacji pakietu na kolejny okres.
https://www.play.pl/resources/pdf/2016/ ... 052016.pdf
10. Niewykorzystane jednostki z pakietu na transmisję danych kumulują się z kolejnymi środkami przyznanymi w ramach Pakietów, o których mowa
w pkt. 7 oraz 8 niniejszego regulaminu, jedynie pod warunkiem posiadania środków w Pakiecie Złotówek odpowiadającym kwocie opłaty za
jeden z Pakietów, o których mowa w pkt. 7 oraz 8 niniejszego regulaminu. W przypadku braku ww. środków, niewykorzystane jednostki z pakietu
na transmisję danych przepadają.