• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#143546  autor: lukasm
 20 sty 2007, 15:33
Muszę "pochwalić" Orange za ostatnią serię darmowych starterów i jakość obsługi klienta. Otrzymanego startera nie dało się aktywować za pomocą dołączonych numerów, natomiast szanowny bok Orange zupełnie mnie olał, nie odpisując w ogóle na dwa maile, które im wysłałem w tej sprawie (a mija już prawie dwa tyg.). No cóż, jeśli tak wygląda ta jakość Orange, za którą trzeba tyle płacić, to ja dziękuję, postoję.

#143592  autor: Publius
 20 sty 2007, 16:43
dr_martin pisze:nijak kod aktywacyjny, który sobie zapuisałem przy zamówieniu nie pasuje.
A ja nie dostałem maila po zamówieniu :D Mam starterek ktory nadaje sie tylk odo kosza :>

#143605  autor: PiotrG-dz
 20 sty 2007, 17:03
Ja na starter czekałem 4dni robocze. :lol:

#143630  autor: Opportunist
 20 sty 2007, 17:42
Ja w sumie miałem podobny broblem, a mianowicie po zamówieniu startera nie otworzyła mi się strona z kodem aktywacyjnym, napisałem do niach mejla, a oni odpisali:

Witam serdecznie,
kod aktywacyjny udostepniany jest wylacznie osobie skladajacej zamowienie. Nalezalo go zapisac po zlozeniu zamowienia. W przypadku braku mozliwosci aktywacji karty On-line aktywoana bedzie automatycznie w ciagu 3 dni od momentu jej doreczenia.

Pozdrawiam

Anna R******

Obrazek

#143696  autor: Wąglik
 20 sty 2007, 19:21
mgrygiel pisze:Ja w sumie miałem podobny broblem, a mianowicie po zamówieniu startera nie otworzyła mi się strona z kodem aktywacyjnym, napisałem do niach mejla, a oni odpisali:

Witam serdecznie,
kod aktywacyjny udostepniany jest wylacznie osobie skladajacej zamowienie. Nalezalo go zapisac po zlozeniu zamowienia. W przypadku braku mozliwosci aktywacji karty On-line aktywoana bedzie automatycznie w ciagu 3 dni od momentu jej doreczenia.

Pozdrawiam

Anna R******
no to ja już nic nie rozumiem... a taki fajny numer sobie zamówiłem, a teraz karta pójdzie pewnie do kosza:( napisałem maila do nich, wcześniej gadałem z babką z orange przez telefon i kazała wysłać do nich parę danych: nr zamówienia i opis problemu... I ciekawe, bo twierdziła, że to pierwszy raz im się takie coś zdarzyło:) Chyba pierwszy raz od zeszłej godziny:) :smt005

#143840  autor: b@sho
 20 sty 2007, 23:00
dr_martin na orange online mozna sobie to wszystko sprawdz w zamowieniach, pozatym dostawalo sie maila z potwierdzeniem zamowienia na maila i tam tez te dane byly. albo idz do nich do salonu i tez ci go aktywuja

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#190232  autor: babeo
 07 cze 2007, 15:42
Czyżby kolejna edycja? Jakoś ostatnio nie widziałem TEGO

#190458  autor: b@sho
 08 cze 2007, 09:52
babeo na to wyglada ze znow akcja trwa, ale regulamin nie zmienil sie nic a nic w porownaniu z druga edycja :wink:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'