-Gosc- pisze:Ja was podziwiam za te boje z T-m i ich systemem:-D Codzienna walka z systemem T-m a raczej tym żeby tam było odrobinę jaśniej i normalniej kształtuje z was don Kichotów oraz ćwiczy spostrzegawczość,czujność,rozwija umysł i rozwój siwych włosów:-)))))
Demonizujesz

W TM najgorsza jest aktywacja startera, wtedy mogą dziać się różne historie, na moim Strongu to wręcz była jakaś kumulacja błędów, ale kiedy już się wszystko ustawi można zapomnieć. Zarządzany przeze mnie nr od zeszłego roku ma RWK i darmowe rozmowy w sieci i działa bez zakłóceń. Trochę zachodu było z uzyskaniem RWK za zgody, ale opłaciło się, w zamian za ten jednorazowy kłopot teraz nie trzeba o niczym pamiętać ani nic robić a klient

który nie potrzebuje nolimitu tylko rozmowy wewnątrz sieci może korzystać z nich za darmo, nawet doładowaniem nie muszę sobie zaprzątać głowy
Na swoim świeżo aktywowanym nr-e po początkowych przebojach też już mam wszystko ogarnięte, internet uwolniony bez problemu, zostaje tylko korzystać skoro dają za free