Ja mam na czerwono a numer był kupiony jako Redbull później był w Fakt a teraz jest w Play. W P24 cały czas jest logo Redbulla.Loko_Poko pisze:Na fioletowo masz gdy przeniosłeś numer z zewnątrz do Faktu, a na czerwono gdy masz oryginalny SIM Faktu.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Mi się net kończy 26-tego, kodami mogę tylko przedłużyć
Nawet na PLAY24 zalogować się nie mogę.
Żeby tylko znowu jak w lipcu nie resetowali voicherów...

Żeby tylko znowu jak w lipcu nie resetowali voicherów...

kod na neta macie wpisany!!!!!!
Dzięki za kod. Ja opiekuję się już 5 numerami w Fakt i 2 co przeszly z play mam na fioletowo, a 3 oryginalne z Faktu na czerwono, myślałem że to jest powód tych kolorów. Ale to nieważne, pierdoła. Najważniejsze co z voucherami i żeby chociaż kody z gazety pozostały.
voucherów jak nie było tak nie ma ! może będą w przyszłym tygodniu!
Maks ma informację, że vouchery powrócą po modyfikacji, bodajże na przełomie października i listopada. Więc ratujemy się kodami z gazet i czekamy. 

Z czym te vouchery są takie dobre, że Wam ich aż tak brakuje 

Motorola T205 -> Nokia 3210 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia 5230 -> Nokia 6230i -> Nokia 5310 XM-> Nokia 6303i Classic
gdybyś poczytał wcześniejsze strony to byś wiedział , a nie zadawał kolejne głupie pytanie.
http://www.speedtest.net/my-result/4142279769

A co byście powiedzieli ,napisali jak by można było wbija ,wklepywać vouchery na okrągło znaczy o to iż tak jak weszły za pierwszym razem 999 to było super
+kody z gazety no i doładowania ,no i powinni zrobić ,jakieś bonusy za doładowywanie konta !! to już żyć i rozmawiać .... 

Dziękuje za wyjaśnienie, bo dzięki Tobie teraz wiem, skąd u mnie się pojawiło dodatkowe 10 minut.Rebeliant pisze:Np. dajmy na to minuty. 10 min z kodu + drugie tyle z vouchera daje podwójny bonus. Rozumiesz już?!
Najpierw wbiłem kod z gazety co dawał 10 minut, następnie kliknąłem w Play24 i dopiero doładowałem za 5zł konto, za co dostałem bonus 100 minut, to razem wyszło mi 120 minut, a myślałem, że będę miał tylko 110 minut.
Motorola T205 -> Nokia 3210 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia 5230 -> Nokia 6230i -> Nokia 5310 XM-> Nokia 6303i Classic
Tydzień temu w sobotę wysłałem SMS i voucher na pakiet internetu, otrzymałem go i był aktywny do soboty 24.10 do 23:59. W tę sobotę próbowałem aktywować nowy pakiet, jednak wciąż przychodziła informacja, że przekroczono limit itp., niestety przepadł mi nazbierany pakiet MB. W niedzielę wciąż problemy z kodami (przekroczono limit), dopiero dziś zadzwoniłem do FM i konsultant mi aktywował kod na 50MB.
Czy ktoś zgłaszał sprawę w Play24 o utracone pakiety w momencie, gdy nie da się aktywować nowego? Do tej pory skoro udawało się voucherem aktywować drugi pakiet oraz przedłużać ważność starych pakietów kolejnymi smsami/voucherami, więc poniższy regulamin w ogóle nie był brany pod uwagę.
W teorii REGULAMIN OFERTY PROMOCYJNEJ PROMOCYJNY PAKIET
INTERNETU W OFERCIE FAKT MOBILE mówi wyraźnie
Czy ktoś zgłaszał sprawę w Play24 o utracone pakiety w momencie, gdy nie da się aktywować nowego? Do tej pory skoro udawało się voucherem aktywować drugi pakiet oraz przedłużać ważność starych pakietów kolejnymi smsami/voucherami, więc poniższy regulamin w ogóle nie był brany pod uwagę.
W teorii REGULAMIN OFERTY PROMOCYJNEJ PROMOCYJNY PAKIET
INTERNETU W OFERCIE FAKT MOBILE mówi wyraźnie
II. SZCZEGÓŁY DOTYCZĄCE OFERTY PROMOCYJNEJ „PROMOCYJNY PAKIET INTERNETU”
3. Użytkownik dla jednego Numeru MSISDN może mieć aktywny jeden Pakiet w tym samym czasie.
WKS
Reboot'cie, trzeba było w sobotę dzwonić, że kod nie chce Ci wejść. Teraz to musztarda po obiedzie. Gdybyś zadzwonił w sobotę, to konsultant aktywowałby pakiet ręcznie i jednostki zsumowałyby się.
O 23:44 próbowałem, bo wtedy dopiero wjechałem do Polski
Nie było tego dużo, bo ~150MB, ale strasznie trzeba się pilnować z tymi kodami, bo często nie chcą wchodzić.
A niestety BOK jest czynny chyba o 7 do 23. Przeżyję, pytałem tylko czy ktoś z Was zgłaszał coś podobnego i jak patrzą na ten pkt regulaminu w takim wypadku

A niestety BOK jest czynny chyba o 7 do 23. Przeżyję, pytałem tylko czy ktoś z Was zgłaszał coś podobnego i jak patrzą na ten pkt regulaminu w takim wypadku

WKS
Często mówią ze pakiet mógł się nie aktywować bo mamy już jeden aktywny ale tylko raz mi się konsultant uparł i nie włączył. Regulamin swoje a info w gazecie swoje. Kody są ważne 7 dni i można je aktywować do 3 dni od ukazania się. Widać ze skoro przychodzą co tydzień to w 4 tygodniu już byśmy mogli tylko w 4 dzień po ukazaniu się kodu go włączyć (jeśli przyjąć opcje ze nie mogą się sumować -być włączone 2 w tym samym czasie).
Moim zdaniem trzeba sobie uzupełnić kartę nie więcej ,niż za 5 zł ,jak się ma coś na kącie tak ,aby wykupić pakiet za 9 zł no i póżniej bez problemu wklepuje się dany pakiet czy to na smsy minuty ,net 

Ja już mam niezłą skarbonkę, także działam tak jak pisze BlacQ, ale też mam minut w zapasie, a w sobotę ostatni dzień promki na minuty i trzeba wbić za pięcioka. 

W niedziele, 01/11/2015 jest ostatni dzień promocji 100 minut za doładowanie 

U mnie się dziwią jak ja to robię że mam tyle min i wogóle ! ,a ja na to czary! 

Ja nawet nie doładowywuje konta dla tych 100minut, bo mam 5godzin rozmów z kodów, 200smsów i 3GB neta. Nie mogę tego wykorzystać.