Ja też nie.Rebeliant pisze:Kto przejdzie, ten przejdzie. Ja nie mam zamiaru.
Mi nawet wystarczą same pakiety 300/300/300 lub 100/100/100, bo mogę włączyć ten, który potrzebuję w danej chwili. No i sumowanie, jak zauważył Rebeliant, jest przednie.
Ja też nie.Rebeliant pisze:Kto przejdzie, ten przejdzie. Ja nie mam zamiaru.
Proszę mi powiedzieć, skąd można zdobyć te vouchery i jak ich używaćRebeliant pisze: Poza voucherami, są jeszcze kody z gazety, atrakcyjne promocje, niższa stawka podstawowa, korzystniejsze pakiety, sumowanie, o zasięgu 4 sieci nie wspominając.
Na razie vouchery to historia. (Zaniknęły na P24.) Czy powrócą tylko prezes FM wie. Osobiście wątpię. Ale już raz się odrodziły...Cage pisze:Proszę mi powiedzieć, skąd można zdobyć te vouchery i jak ich używać
To zależy co kombinują.Maks SIM pisze:Nie uważacie, że trochę zły moment wybrali ? w obliczu tego, że niedawno wystartował #Freemium ?
Mam tak samoChuckyCiechanow pisze:Klikam w zakładkę zgłoszenia na Play24 to mnie przenosi na stronę Fakt Mobile
A nie łatwiej zalogować się do P24, po czym odpalić stronę https://24.play.pl/Play24/Complains i napisać zgłoszenieszunaj pisze:... ale znalazłem sposób
Nieprawda!Loko_Poko pisze:Na fioletowo masz gdy przeniosłeś numer z zewnątrz do Faktu, a na czerwono gdy masz oryginalny SIM Faktu.