Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
garfield- pisze:pamiętajcie ze 10za5 nie ma w MINI MAXie
Działa (sprawdzone 27.07.16) i nic się nie zanosi żeby przestało.darkangel pisze:garfield- w Formule jeszcze działa ?
pipawolowa pisze:Zamówiłam 1 lipca do dziś cisza ( przesyłkę realizuje polska grupa pocztowa skrót Pgp- taki odłam inpostu) a jak wiemy listy inpostem potrafią iść nawet 4 tygodnie...Konoko pisze:czy dostał już ktoś nagrodę B w tych promocjach tzn startery Play na kartę Surf wysyłane drogą pocztową bo w moim przypadku termin 14 dni roboczych już minął. Konsulka na infolinii P4 powiedziała aby iść do dowolnego salonu Play to dostanę takie same startery darmowe. To po co trzeba było zużywać kody z nakrętek. ??? Chyba że coś kręcą jak ci z lodami?!?
Taryfa to Surf ( tak jak edycja z youtuberami) 2gb na karcie, starter nie loguje się do sieci jak i wysłany pocztą polska ( wspieraja naszych ( czytaj molochaKonoko pisze:pipawolowa pisze:Zamówiłam 1 lipca do dziś cisza ( przesyłkę realizuje polska grupa pocztowa skrót Pgp- taki odłam inpostu) a jak wiemy listy inpostem potrafią iść nawet 4 tygodnie...Konoko pisze:czy dostał już ktoś nagrodę B w tych promocjach tzn startery Play na kartę Surf wysyłane drogą pocztową bo w moim przypadku termin 14 dni roboczych już minął. Konsulka na infolinii P4 powiedziała aby iść do dowolnego salonu Play to dostanę takie same startery darmowe. To po co trzeba było zużywać kody z nakrętek. ??? Chyba że coś kręcą jak ci z lodami?!?Hura. Dziś dostałem listy ze starterami, po jednym z promocji fanty i coli, z zamówienie składałem pierwszego dnia promocji. Data na stemplu pocztowym 27.07 więc z wysyłką do 14 dni roboczych to była lipa. Wysyłane przez Pocztę Polską SA , więc albo zmieniali operatora pocztowego albo specjalnie czekali by otrzymane startery trzeba będzie rejestrować , bo oczywiście nie działają. Kody sprawdzające stan konta czy sprawdzenie taryfy i czy zarejestrowany to komunikat NIE WYKONANO . Ciekawe jaki to starter, bo piszą że otrzymujesz :2GB na start i darmowy internet po każdym doładowaniu.?
Idę do salonu Play , aby zarejestrować i wtedy dowiedzieć się coś więcej.
Chodzi Ci o Formułę Mini-Max? Rozumiem, że mając spory bonus za rejestrację i korzystając z nakrętek najlepiej być w tej taryfie, chyba że coś przeoczyłem...Robaas pisze:po przeliczeniu korzyści jakie daje bonus za rejestrację i nakrętki stwierdziłem, że lepiej przejść na czystą formułę, do tego potrzebowałem większej ilości danych, a we freshu cena pakietów jest z kosmosu na dzisiejsze realia.