Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Sieć
P4
Niestety, nie skorzystałem z ich promocji. Ale opcja całkiem interesująca.Spamer ;) pisze:Ty pewnie Karol, mając internet bez limitu przez pewien czas we FreeM.
W sumie to nie wiem... Poczytaj parę postów wcześniej, to może coś się o tym dowiesz więcej, nie tylko ja dostałem "tajemnicze" wydłużenie ważności konta.Spamer ;) pisze:Ładnie, a z jakiej racji?
Całkiem możliwe, chociaż tą kartę trzymam w pogotowiu, jak naprawdę nie będę miał możliwości skorzystania z neta - w opcjach bardzo awaryjnych.Spamer ;) pisze:Dopóki...nie wprowadzą nowych korzystnych promocji.
Osobiście z tego nie korzystam, ale było to dość ciekawe, że zwracali koszt doładowania.Karlos20 pisze:"Wszystko, co dobre, szybko się kończy. Promocja "Cash Back" we Freem nie jest wyjątkiem... Koniec akcji już w najbliższą niedzielę, 4 września. Kto wykorzystał okazję?"
No ja właśnie na to czekamSpamer ;) pisze:Dopóki...nie wprowadzą nowych korzystnych promocji.
Ja zaś zamówiłem w Niedziele tą co była i do tej pory nie widzę startera FreeM przysłanego mi Pocztą Polską. Dodam że startery dwa zamawiałem na wiosnę tego roku i też mi żaden nie przyszedł.jihn pisze:Zamówiłem kartę FreeM pre-praid w poniedziałek we wtorek dostałem wiadomość, że wysłali pocztą polską, dzisiaj przyszło (po 2 dniach) pocztą poleconą! aż się zdziwiłem.
Opera mini nie zadziała, ale czytałem, że Opera Mobile już tak.Spamer ;) pisze:Bo Opera Mini (Mobile)
To jakiś wałek albo coś. Zamawiałem przez Facebooka + dalem Like FreeM...Spamer ;) pisze:Ja zaś zamówiłem w Niedziele tą co była i do tej pory nie widzę startera FreeM przysłanego mi Pocztą Polską. Dodam że startery dwa zamawiałem na wiosnę tego roku i też mi żaden nie przyszedł.jihn pisze:Zamówiłem kartę FreeM pre-praid w poniedziałek we wtorek dostałem wiadomość, że wysłali pocztą polską, dzisiaj przyszło (po 2 dniach) pocztą poleconą! aż się zdziwiłem.
A ja tylko przez rejestracje na stronie FreeM, nie posiadam Facebooka.jihn pisze:Zamawiałem przez Facebooka + dalem Like FreeM...
Śmieszne trochę powiedziałbym, ja już któryś raz z rzędu zamawiam starter wszystko ok dane i na końcu że wciągu 5 dni roboczych dojdzie, a tu jak nie było go tak nie ma, a chciałem ten net wypróbować.jihn pisze:Troche śmieszne w twoim przypadku jest to, że jesteś z łodzkiegoa oni to z Łodzi wysyłają ^^.
Mój poranny z 6 rano miał standardowo dwie, później nie wiem, a teraz faktycznie, po jednej.TheArt pisze:A zauważyliście że dzisiejsze bloki mają tylko jedną reklamę.