Użytkownik
jkriss
Nie ma już możliwości doładowania przez Facebooka! Czyli teraz aby przedłużyc złotówki promocyjne i GB na koncie to co trzeba robić? Kupić pakiet 10 za 5zł co 30 dni? Ale wtedy te 10zł idzie na konto promocyjne a z czego zabiorą za kolejny pakiet 700MB za 5zł przedłużający GB? Skoro te 10zł ląduje na promocyjnym? Przestraszyłem się bo widzę że zlikwidowali strefę dołądowań na FB.jarekt pisze:@jkriss, pakiet 10za5 (taką pisownie stosujemy na forum), to pakiet dający 10zł PromoZŁ (Promocyjnych Złotówek) ważnych 30 dni, sumujący się z obecnymi PromoZŁ i przedłużający je wszystkie razem o 30 dni.
Pakiet ten kosztuje 5zł i taka kwota jest pobierana z KG (Konta Głównego).
Pakiet włączasz kodem *111*81*1# - nie ma możliwości włączenia przez Play24 (da się ewentualnie zlecić włączenie przez zgłoszenie lub poprzez infolinię).
Pakiet możesz włączyć tylko 1 raz na 30 dni.
Czy do tej pory jest wszystko jasne?
No właśnie nie widzę strefy doładowań na profilu Play na Facebookujarekt pisze:@GaduAirowiec, nie panikuj . Wszystko jest OK - nic nie zlikwidowano. Poniżej będzie zaraz info.
OK ważne że chociaż Play Formuła na Kartę mogę doładować z profilu Red Bull Mobile na Facebooku:)Ale można wejść w StrDoł z pominięciem FB - czyli wchodzimy bezpośrednio do StrDoł.
Bezpośredni link do StrDoł (z pominięciem FB) czyli do aplikacji doładowań był w tym temacie już kilka razy podawany więc nie będę się powtarzał.
Kilka razy (może nawet kilkanaście) różni ludzie tu na forum zgłaszali, że właśnie mają takie problemy z tym linkiem bezpośrednim do StrDoł.Link u mnie nie działa, jak próbuję wpisywać numer telefonu to kieruje mnie od razu na facebooka:(
Czy w ten sposób przedłuży się ważność konta promocyjnego?jarekt pisze:Jak ktoś koniecznie musi przez FB (w sensie, że nie chce omijać FB i wchodzić bezpośrednio w StrDoł jak opisałem wyżej), to może przez FB RBM.
@masseter, trudno powiedzieć. Kilka razy (może kilkanaście) ładowałem numer Play poprzez strefę/aplikację RBM i odwrotnie: numer RBM poprzez strefę/aplikację Play i zawsze bonus dostawałem.masseter pisze:Czyli to był błąd systemu?