Wielkie dzięki za kod na imprez

tak, można sprawdzić jaką ma się oznakę za polecenie, to będzie wiadomo około ile osób się zarejestrowało z twojego polecenia, oraz można sprawdzić po prawej stronie gdzie piszę za co otrzymałeś energie czy jest informacja o dodaniu energii za zaproszenie.Dax13 pisze:Kod wpisujesz po zalogowaniu na stronie redbullmobilecollct.pl i po dodaniu do konta swojego numeru telefonu. Kod daje 5 dni bez limitów i po aktywacji każdego 'dnia bez limitów' dostajesz 100MB.
A ja się spytam: Czy otrzymujecie energię za polecanie znajomych? Bo u mnie nic się nie pojawia... Da się w ogóle sprawdzić czy ktoś wykorzystał zaproszenie i się zarejestrował?
Z tego co się orientuję to na finale voucher miał ten sam kod, który podałem powyżejtimi pisze:Nie mam tu nikogo z Krakowa kto był na imprezie i mam kod ?
Kod z imprezy, one działają tylko kilka dni.pavesi pisze:Witam
RZP5QK kod powyższy przestał już działać? Wpisuje i pojawią się info że jest jakaś awaria spróbuj później...
Potestuj sam, obawiam się, że się to może udać, ale info niepotwierdzone. Potwierdzone jest natomiast, że środki z sald z Formuł są zachowywane, jeśli je wyłączysz przed automatycznym odnowieniu. O tym lepiej na priv napisać i nie w temacie o RBM Energy, gdzie znaleźliście sposób na przedłużenie niewygadanych 44 640 minut do każdej sieci.I teraz sztuczka w FPnK polega na tym że analogicznie można przedłużyć SMSy tak jak w energy, a moje pytanie polega na tym czy można to zrobić z rozmowami pakietem za 6 zł
Ale do numerów z poza play'a ??TomekO pisze:U mnie RBM nie pobiera opłaty za wysłanie SMSa przez bramkę bramka.play.pl